Druhé série Zaklínače se dočkáme už za méně než měsíc. Je proto jasné, že Netflix se rozhodne jeden ze svých nejúspěšnějších projektů se vší parádou propagovat v různých podobách. A jednou z nich jsou i nové promo fotky, které lze nalézt přímo na streamovací službě. Pokud na Netflixu máte účet, zkuste se podívat, která promo fotka bude zdobit seriál právě u vás. Fanoušci však zbystřili, když zjistili, že jedna z fotek odhaluje Geralta a Yennefer, kteří se opět shledají. Na onu fotku, plus i na dvě další, se můžete podívat níže. 

Pokud jste znalci knižních předloh, případně znalci třetí herní adaptace, tak vás ono shledání určitě nepřekvapí. I přestože na konci první série od sebe byli Geralt s Yennefer na míle vzdálení, bylo jasné, že se spolu opět jednoho dne shledají. Je nicméně možné, že ve druhé sérii bude něco na způsob „zamilovaného trojúhelníku“, protože v další řadě bychom se údajně měli dočkat postelové scény na Kaer Morhen mezi Geraltem a Triss, která byla do bělovlasého Zaklínače dlouhodobě zakoukaná. I přestože v knihách nehraje Triss příliš velkou roli, plus jejich románek také není pro hlavní děj moc relevantní, je poměrně možné, že v seriálu bude její působení o něco výraznější. Je však logické, že ke znovushledání mezi Geraltem a Yennefer dojde, protože černovlasá čarodějka se nevyhnutelně musí setkat i s Ciri, ze které Geralt nyní nespustí oči. Aspoň dokud nedojde k událostem na Thaneddu (mrk, mrk). 

Jedna z promo fotek také odhaluje Geralta a Ciri, kteří stojí bok po boku s tasenými meči. No, respektive jen Geralt. Ciri s tím dřevěným cvičným mečíkem moc působivá není. Ale to se určitě v budoucnu změní. Druhá série k nám dorazí již 17. 12. 2021.