Před rokem k fanouškům dolehly zvěsti, že ve druhé sérii Zaklínače se již možná dočkáme postavy jménem Leo Bonhart, který v původních předlohách patří mezi hlavní záporáky celého příběhu. Je ovšem otázka, co by tak brzy v ději dělal. Druhá série se bude zaměřovat především na události ze třetí knihy (Krev elfů), plus možná ještě z pár povídek z předlohy Meč osudu. Bonhart se však do hlavního příběhu aktivněji zapojí až na začátku šesté knihy (Věž vlaštovky), kde bude mít vskutku působivé a krvavé entrée. Znalí určitě vědí, co mám na mysli. 

Leo Bonhart je nájemný vrah a bývalý voják z Ebbingu, který se v pozdější fázi knižního příběhu stane obzvlášť velkým nepřítelem pro Ciri. Jedná se o krutého sadistu, který ale zároveň patří k nejlepším a nejschopnějším šermířům z celých Severních království. Jeho mečem padlo i několik zaklínačů, jejichž přívěšky s hrdostí nosí s sebou jako trofeje. A jelikož zaklínačskému šermířskému umění se vyrovná jen málokdo, tak je to zcela jasný signál, že Bonharta rozhodně není radno podceňovat. V knihách je popisován jako postarší vysoký dlouhán s bledýma očima, který byl hubený a šlachovitý jako ghúl. Mezi fanoušky proto vyvstala otázka, kdo by se této důležité role mohl ujmout. 

I přestože ještě nevíme, zda se Bonhart ve druhé sérii vůbec objeví, i tak vám představíme pětici herců, kteří by se na danou roli hodili. Kdo ví, možná jeden z nich roli tohoto hrůzostrašného padoucha opravdu nakonec dostane. 

STEPHEN LANG

Herec, který svým zjevem připomíná Bonharta nejvíc, je určitě Steven Lang. Charismatický tvrďák, kterého si diváci mohou pamatovat například v hlavní záporné roli ve snímku Avatar. Jediný problém by však mohl být ten, že hercovi už táhne na sedmdesát let. 

 RALPH INESON 

Skvělého britského herce s nesmírně výrazným a charismatickým hlasem mohou diváci znát například z role otce rodiny v hororu Čarodějnice, případně ze Hry o trůny, kde ztvárnil jednoho z vojáků rodu Greyjoyů. 

MADS MIKKELSEN

Původně jeden z top fanouškovských kandidátů na roli Geralta by mohl Bonharta taktéž zahrát znamenitě. S rolí hrůzných padouchů už má přeci jenom značné zkušenosti, plus jeho herecké nadání je nezpochybnitelné. 

STEVEN OGG

Videoherní fanoušci budou možná Stevena Ogga znát díky GTA 5, kde namluvil postavu šíleného Trevora. Znát ho ale můžete například i ze seriálu Živí mrtví, kde ztvárnil jednoho z předních padouchů sedmé a osmé série. I ten by se na roli Bonharta hodil, knírek na to rozhodně má.

RICHARD BRAKE

Další z herců, který svým zevnějškem nájemného vraha připomíná, je i britský herec Richard Brake. Byl to původní herec Nočního krále ze Hry o trůny, dokud ho nenahradil Vladimír Furdík. 

Který z představených herců by vám do role pasoval nejvíc? Nebo máte nějaký jiný tip? Podělte se!