Na úspěch seriálové adaptace Zaklínače vzniká samostatný prequel, který ponese název Blood Origin. Ten se bude odehrávat 1200 let před událostmi původní knižní série, přičemž se v něm dočkáme nejen zrodu zaklínačského cechu, ale i posledním letům elfské civilizace. I přestože o hlavním příběhu toho zatím ještě moc nevíme, na světlo světa se již pár informací vynořilo. V seriálu se například dočkáme budoucího knižního a herního padoucha Eredina, následně i barda Marigolda, který však pravděpodobně bude pouze sehrávat roli vypravěče, a matky elfky Ithlinne. Nyní známe i jednu z lokací, kde se bude Blood Origin odehrávat. 

Blood Origin nás zavede na místo, které již známe jak z původních předloh, tak i z netflixového seriálu. Tím bude Cintra, rodiště Ciri, které je zároveň hlavním městem stejnojmenného království. V Blood Origin se však dočkáme jejího původního elfského jména: Xin´trea. Znalci knih si tento název možná pamatují z dílu Krev elfů, kde se o něm zmíní Ciri v dopisu pro Geralta. Město by tak údajně mělo hrát v první sérii prequelu jednu z nejzásadnějších rolí, tak uvidíme, co si pro nás tvůrci přichystali. 

Zároveň se také přišlo na to, že postava jménem Fjall (Laurence O´Fuarain) bude součástí klanu, který bude chránit královskou rodinu ve starodávné Cintře. V seriálu bychom se také měli dočkat místa, které se nazývá Pryshia, což je pravděpodobně opět nějaký elfský ekvivalent pro jiné místo Severních království z původního Zaklínače. Že by Lyrie? Nebo možná Rivie? Necháme se překvapit. Produkce seriálu skončila již tento měsíc, přičemž premiéry bychom se měli dočkat někdy v polovině příštího roku.