Nová série s názvem Zmizet beze stopy (v originále Hit & Run) od producentů izraelského thrilleru Fauda (2015) a amerického Zločinu (2011) nedávno vypustila do světa svůj první trailer. Seriál slibuje napínavou akční podívanou, která by mohla být novým mezinárodním hitem Netflixu. V hlavní roli se ocitá Lior Raz alias šťastně ženatý muž, jehož život se převrátí naruby poté, co jeho žena zemře při záhadné nehodě v Tel Avivu. Přestože ukázky budí dojem, že se bude jednat o přímočarý pomstychtivý thriller, tvůrci slibují, že dokážou diváky překvapit a udržet v nejistotě o tom, jakým směrem se bude příběh ubírat.

Příběh sleduje tvrdý rozklad rodiny Segeva Azulaie (Raz), izraelského muže, který je šťastně ženatý s americkou tanečnicí Danielle (Kaelen Ohm), s níž vychovává mladou dceru v Tel Avivu. Všechno se zdá být pohádkové do okamžiku, kdy jeho ženu usmrtí srážka s autem. Okolnosti celého incidentu zatím zůstávají v rukou detektivů, Segev má ale podezření, že nešlo o nehodu, nýbrž o předem naplánovanou vraždu.

Přečtěte si také: Dánský thriller Kaštánek se dočká seriálové adaptace z dílny Netflixu

Vydává se proto do New Yorku, aby kromě posledního rozloučení získal také odpověď na otázku, kdo zabil jeho milovanou ženu. Postupně ale odkrývá temná tajemství jejího osobního života, která před ním celou dobu pečlivě skrývala. Čím více posouvá hranice svého vlastního vyšetřování, tím nebezpečnější se pro něj Spojené státy stávají. Segev musí čelit své vlastní násilné minulosti bývalého vojáka speciální jednotky a zároveň chránit svou dceru před hrozbami, které přináší jeho úsilí o nalezení vraha.

Mezinárodní seriál sahá od Tel Avivu po New York a obklopuje tak diváka postavami různých národností, které zapadají do spletité sítě politických intrik a napětí. Desetidílná první řada seriálu Zmizet beze stopy se na Netflixu objeví již 6. srpna 2021. Vedle hlavních protagonistů se divákům představí také Neta Orbach, Kaelen Ohm, Moran Rosenblatt, Gal Toren nebo Sanaa Lathan.