deset let nám Sony slibuje film založený na videoherní sérii Uncharted od Naughty Dog. Tom Holland, který si ve filmu zahraje mladého Nathana Drakea, potvrdil, že natáčet se začne zhruba za čtyři týdny v Berlíně, zatímco kaskadérský tým už plánuje vytvoření působivých a náročných scén. Sám Holland se těší na léto plné cestování, natáčet se totiž bude nejen v německé metropoli, ale po celém světě, kde Nathana bude doprovázet jeho mentor Sully (hraje Mark Wahlberg).

Otázkou je, jak je to s režisérem. V posledních letech se u Uncharted vystřídalo šest režisérů a po odchodu Travise Knighta, který nemohl na projektu pracovat kvůli nabitému programu Toma Hollanda, je toto křeslo neobsazeno. Vypadá to, že natáčet se začne bez režiséra. Podle spekulací by sedmým režisérem měl být Ruben Fleischer (Zombieland a Venom).

Holland v rozhovoru s IGN poznamenal, že filmové Uncharted představí divákům mladý a svěží pohled na hrdinu této série a fanoušci se mohou těšit na několik míst, které dobře znají. Inspiraci si scénáristé vzali zejména z Uncharted 4: A Thief's End, které Holland hrál a hru si užíval. Přesto ale film vypráví nový příběh. Scénář má být jedním z nejlepším, které Holland měl možnost číst.

Na závěr představitel Spider-Mana prozradil, jak se k filmu Uncharted dostal. Jednou seděl se šéfem Sony Pictures, Tomem Rothmanem, a podívali si o videohrách. V tom se Rothman zeptal Hollanda, proč nehraje Nathana Drakea. Holland byl nadšen a řekl, že udělá vše, aby Nathana hrál.

Pokud vše půjde podle plánu, film Uncharted bude mít premiéru 5. 3. 2021.

Připomeňme si předešlé režiséry: David O. Russell, Neil Burger, Seth Gordon, Shawn Levy, Dan Trachtenberg a Travis Knight.