Vtipálek Johnny Cage patří zcela bezpochyby mezi nejvíce ikonické postavy legendární herní série Mortal Kombat. Mnoho fanoušků proto pocítilo zklamání, když zjistili, že ve filmové adaptaci z minulého roku nebyl nikde k nalezení. Dočkat bychom se ho ale možná mohli v připravovaném sequelu, který by měl přímo navázat na události předešlého filmu. Jedním z předních fanouškovských kandidátů pro známou roli se stal i úspěšný wrestler Mike „The Miz“ Mizanin, jednačtyřicetiletý Američan, který už s účinkováním ve filmech má nějaké zkušenosti. Bývalému WWE šampionovi se tato představa evidentně zamlouvá, protože údajně dal nedávno veřejnosti vědět, že na sobě začal pořádně pracovat, aby mu role mohla přistát k nohám.  

Miz údajně začal pro roli trénovat nějakou dobu poté, co si na sociálních sítích všiml, že mnoho fanoušků ho chce vidět v kůži Cage pro příští film. V nedávném rozhovoru tak prohlásil následující:

,,Jakmile jsem viděl, že jsem prvotním kandidátem pro roli Johnnyho Cage, řekl jsem si, že pokud chtějí, aby se tak stalo, musím být na onu příležitost připravený a soustředěný.

,,Pokud se mi ta příležitost opravdu naskytne, udělám vše, co je v mých silách, abych tu roli získal. Mám obrovskou pracovní morálku. A ať to bude stát cokoliv, budu tam, abych to zkusil. Pokud bych však tu roli nedostal, nebude mi to vadit. Ale doufám, že ten, kdo to dostane, vynaloží stejné množství práce a odhodlání a dá fanouškům přesně to, co chtějí, protože já dobře vím, co chci od Johnnyho Cage, vážně ano.“

Zda slavné wrestlingové hvězdě nakonec role opravdu přistane do klína, je ještě stále ve hvězdách. Miz si už každopádně zahrál ve filmech jako Santův malý pomocník, Souboj s rodinou a Zázračný wrestler. Zahrál si i v jedné epizodě jedenácté řady seriálu Lovci duchů.

Mortal Kombat 2 je momentálně v pozvolném vývoji. A my již nějakou dobu víme, kdo se postará o jeho scénář. Ten zpracuje Jeremy Slater, americký filmař, který je jedním z hlavních tvůrců a scénáristů MCU seriálu Moon Knight. I přestože první film nebyl vyloženě komerčním propadákem, tak nakonec nevydělal tolik, kolik si studio Warner Bros. představovalo. I tak ale hodlá sérii obohatit ještě o několik dalších filmů. A je více než pravděpodobné, že se v jednom z nich nakonec opravdu objeví i Johnny Cage. Otázka ovšem je, zda si ho opravdu zahraje Mike „The Miz“ Mizanin.