Hvězda seriálu Star Trek William Shatner se bude podílet na chystaném projektu o He-Manovi s názvem Masters of the Universe: Revolution (Vládci vesmíru: Revoluce). Shatner, který byl odhalen během prezentace na festivalu Comic-Con v San Diegu, je prvním novým hercem potvrzeným pro film, jenž by měl být pokračováním loňského snímku Masters of the Universe: Revelation (Vládci vesmíru: Odhalení), který však sklidil různorodé reakce. Fanoušci na novém zpracování sice ocenili nostalgický návrat ke svým oblíbeným postavám, nelíbil se jim však odklon od základní myšlenky původního pořadu z roku 1983.

O novém projektu je doposud známo jen velmi málo informací, protože byl oznámen teprve minulý měsíc na Netflixu v rámci události Geeked Week. Zatím víme, že Kevin Smith se vrací do role výkonného producenta animovaného projektu, který by měl pokračovat přesně tam, kde skončili předchozí Vládci vesmíru: Odhalení.

Hlas Williama Shatnera se tak pravděpodobně připojí k Marku Hamillovi, Chrisi Woodovi, Leně Headey a dalším členům hereckého obsazení pro snímek Revolution, kde budou He-Man a jeho přátelé opět nuceni postavit se zákeřnému Skeletorovi.

Přečtěte si také: Proč hrát hry skrze streamovací platformu? Nejlepší hry, které si zahrajete díky Netflixu

Ačkoli je Shatner nejznámější díky roli kapitána Jamese Kirka, 91letý herec se za svou sedmdesátiletou kariéru objevil v bezpočtu televizních pořadů a filmů. Žádný z nich však nepřekonal ikonickou roli kapitána hvězdné lodi Enterprise. Na to, jakých ohlasů se dočkají noví Vládci vesmíru od streamovacího giganta Netflixu, si budeme muset ještě nějakou chvíli počkat.