Podle nedávných informací se zdá, že Warner Bros. filmové adaptace známé krvavé videoherní série Mortal Kombat jen tak k vodě nepustí. Chystá totiž několik dalších dílů, které se budou pojit na nedávný reboot z letošního roku. To může být poměrně překvapivé, protože i když byl novodobý Mortal Kombat komerčním úspěchem, stejně nevydělal tolik, kolik si tvůrci představovali. A i přestože se film nedočkal příliš pochvalných recenzí od kritiků a diváků, přesto ho mnozí považovali za nejlepší filmovou adaptaci videoherní série. Ale přiznejme si, vzhledem ke kvalitě předchozích adaptací to zas až takový úspěch není. Tvůrci už si před premiérou pohrávali s myšlenkou, že filmu dají pokračování, přičemž nyní se zdá, že vydavatelské studio je o tom již rozhodnuto. 

Nejnovější Mortal Kombat se točil kolem bojovníka Colea Younga, kterému šel po krku zabiják Sub-Zero, což je v původních hrách jedna z nejvíce ikonických postav. Po setkání se Sonyou Blade a Jacksonem Briggsem se dozví, že byl zvolen bránit Pozemskou říši před hrozivým čarodějem Shang Tsungem, další známou postavou z herní série, a jeho armádou. A právě turnaj Mortal Kombat bude místem, kde k tomu všemu dojde. Greg Russo, jeden ze scénáristů filmu, se nechal slyšet, že by rád vytvořil celou trilogii. Stejně tak herec Joe Taslim, který ztvárnil Sub-Zeroa, odhalil, že jeho smlouva mu umožňuje působit ještě ve čtyřech dalších pokračováních, pokud by první film slavil komerční úspěch. A přesně to se také stalo. 

Jakou přesně má Warner Bros. představu o vzhledu dalších Mortal Kombat titulů, ještě není známo. Stejně tak se zatím neví, zda vůbec budou navazovat na nedávný hit. Studio je ale momentálně v kontaktu s tvůrci, se kterými vše řeší. Tak se necháme překvapit, co si na nás přichystají.