POZOR! Následující řádky obsahují spoilery k filmu Spider-Man: Bez domova!

Od premiéry nejnovějšího MCU Spider-Mana s Tomem Hollandem neuplynuly ještě ani dva měsíce, ale už nyní se jedná o jednu z nejúspěšnějších marvelovek, která se svým komerčním úspěchem dokonce začíná dýchat na záda samotným Avengerům. Několik měsíců před premiérou ale začaly o filmu unikávat ven různé informace. A asi je nám všem jasné, která z nich byla ta nejúžasnější. Internet vyloženě explodoval nadšením, když se zjistilo, že ve snímku se mají údajně objevit i předešlí představitelé pavoučího hrdiny – Tobey Maguire a Andrew Garfield. A po premiéře vyšlo najevo, že tyto informace byly skutečně pravdivé. Tobey a Andrew se nám vrátili. A bylo zatraceně fajn oba dva staré brachy opět vidět. 

V rámci nadšení z návratu obou předešlých představitelů se proto začali fanoušci dovolávat toho, aby jejich filmové série pokračovaly. To se týká především Andrew Garfielda, jehož spider-manovské dobrodružství nechal Sony utnout po Amazing Spider-Man 2 z roku 2014, tudíž jako jediný nemá žádné důstojné zakončení trilogie. Fanoušci by tak rádi s Garfieldem viděli další film, například na Twitteru se mezi uživateli ve velkém rozjel hashtag #MakeTASM3 (Make The Amazing Spider-Man 3). Na to zareagoval i sám Garfield v rozhovoru pro Variety, kde byl dotázán, zda by byl ochotný třetí díl natočit. A herec prohlásil, že rozhodně ano. Ovšem pouze za předpokladu, že to na něj bude působit správně. Vše ale samozřejmě bude záležet na rozhodnutí studia Sony. Jelikož se ale stal nový Spidey jejich nejúspěšnějším filmem, je jasné, že mu jen tak brzy sbohem nedají. Pro Spider-Mana dozajista plánují další budoucnost. Bude ale do ní spadat i Garfield? 

Co se týče samotného děje třetího dílu, tak mnozí fanoušci si přejí, aby Garfieldův Spider-Man stanul proti Venomovi Toma Hardyho. To se sice může zdát být zbožným přáním, ale na druhou stranu… kdo by před rokem býval řekl, že na plátně uvidíme všechny tři filmové Spider-Many pohromadě, jak bojují proti ikonickým padouchům z obou sérií? Zda si Spideyho kostým Garfield opět obleče, je tudíž zatím ve hvězdách. Ale své může udělat jak naléhání fanoušků, tak i ochota samotného herce. Uvítali byste Amazing Spider-Mana 3?