Nedávno jsme Vás informovali v našem článku o hororovém komiksu ze série DC Black s názvem Batman: Zatracení. Z této série pro dospělé čtenáře měl ještě tento měsíc vyjít komiksový svazek Harleen od chorvatské komiksového tvůrce Stjepana Šejiće (Sunstone, Pod křídly smrti), který má na svědomí jak scénář komiksu, tak i ilustrace.Nakladatelství však muselo toto vydání posunout z března/marca na květen/máj letošního roku.

Jak již název díla napovídá, příběh se bude točit okolo doktorky Harleen Quinzelové, která je velice úspěšnou mladou psychiatričkou z temného města Gotham. Harleen pracuje na vývoji nového léku, který by měl zbavit město šílenství jednou provždy. Nebojí se však sáhnout ve vývoji po drastických řešeních. Komiks Harleen je tedy nově převyprávěným originálem padoušky Harley Quinn, která se zamiluje do nejznámějšího padoucha z Batman univerza, Jokera. Kromě její proměny budete moci sledovat i vývoj zvrácené a tragické lásky, kterou k sobě tito dva šílení záporáci cítí.

Vydání komiksu v českém jazyce má na starosti nakladatelství CREW a jak již bylo řečeno v úvodu, datum vydání se posouvá na květen/máj letošního roku, kdy by měl být svazek v pevné vazbě na eshopu CREW.cz k dispozici. Čas si zatím můžete zkrátit předešlými DC Black komiksy, Jokerem nebo Batmanem: Zatracení.