Nadupaná a úspěšná akční série o schopném zabijákovi Johnu Wickovi, kterého ztvárňuje vždy charismatický Keanu Reeves, bude pokračovat i po třetím díle. Už minulý měsíc oficiálně skončilo natáčení čtvrtého filmu, přičemž snímek tak zamířil do dlouhého a úmorného procesu postprodukce. Teprve přednedávnem také tvůrci vydali ke čtyřce vůbec první klip. To by za normálních okolností bylo pro fanoušky samozřejmě úžasné, ovšem v tomto případě jde o to, jaké poselství s sebou klip přináší. Ono video je totiž především oznámením o odložení premiéry. A to o téměř celý rok. Původně se předpokládalo, že čtvrtý díl vyjde 27. 5. 2022. Díky vydanému klipu už ale víme, že to již neplatí. Premiéra se tak odkládá na 24. 3. 2023. 

Tvůrci zatím neuvedli důvod, proč k odkladu došlo. Čekání na čtvrtý díl se nám ale tudíž „krapet“ protáhne. Podle klipu se zdá, že film bude nést název: ,,John Wick: Chapter 4“. Ovšem podle informací z minulého měsíce už víme, že oficiální název by mohl obsahovat slovo Hagakure, které v překladu z japonštiny znamená ,,skrytý v listí“. Děj bude přímo navazovat na šokující události, ke kterým došlo na konci třetího dílu. Oznámení o odložení premiéry je sice smutné, ale stále nás může těšit u srdce to, že se v blízké době se dočkáme seriálového prequelu, který svět nájemných zabijáků ještě více rozšíří. 

Čtvrtý díl si režijně opět vzal na starost Chad Stahelski, který je zodpovědný za všechny předešlé díly série. Nutno ovšem podotknout, že čtvrtý film bude prvním dílem, na kterém se nepodílel scénárista Derek Kolstad. Místo něho se o čtyřku postarali Michael Finch a Shay Hatten. V přípravě je už i pátý díl, který se vší pravděpodobností celé Wickovo dobrodružství zakončí. Jak? To se musíme nechat překvapit.