Druhému dílu zábavného akčňáku Vyproštění, ve kterém si Chris Hemsworth opět zahraje hrdinu Tylera Rakea, oficiálně skončila produkce. Na svém Instagramu o tom informoval režisér Sam Hargrave, přičemž v něm zároveň poděkoval celému štábu a hercům za jejich práci. Na jeho příspěvek se můžete podívat níže. Zpráva o ukončení produkce však zas až tak překvapivá být nemusí, protože před nějakou tou dobou zveřejnil Hemsworth zas na svém Instagramu post, ve kterém děkoval filmovému štábu poté, co dokončil veškeré své scény. Tehdy sám Hargrave prohlásil, že i celková produkce má tak přibližně týden do svého konce. 

Natáčet se začalo ke konci minulého roku, původně se tvůrci chystali vydat se do Sydney, ale kvůli pandemickým lockdownům bylo třeba najít nové místo. A tím se nakonec stala Česká republika. Mnohé scény z druhého dílu se tak točily v Praze, nějakou dobu před začátkem produkce si také Hemsworth vyrazil se svou ženou do centra, aby se naládovali předraženými trdelníky. Produkce však například natáčela i v Mladé Boleslavi, navíc jelikož se točilo na začátku zimy, tvůrce v jeden moment přepadlo i husté sněžení. Hargrave však prohlásil, že na kameře to nakonec vypadá dobře. Fotku ze zasněženého Česka, na které se nachází pošramocený Rake na jedoucím vlaku, každopádně sdílel i Netflix. 

A o čem přesně druhý díl bude? To je stále tajemstvím. Podle popisu u některých příspěvků Netflixu zatím pouze víme to, že Rake se patrně vydá na další nebezpečnou záchrannou misi. Pokud bude mít dvojka taktéž úspěch, tvůrci by rádi natočili i další pokračování. O scénář se opět postaral Joe Russo, kterému s vymyšlením filmového příběhu pomohl jeho bratr Anthony. Oficiální datum premiéry zatím stále neznáme, ale jelikož je nyní produkce u konce, samotné oznámení by již mohlo být za rohem. Stejně tak i první trailer.