Měsíc květen/máj se kvapem blíží a v nakladatelství CREW to znamená jen jedno. Stále nevíte? No přeci další číslo sešitu Bart Simpson o oblíbeném uličníkovi z kultovního seriálu The Simpsons od Matta Groeninga (Futurama, Disenchantment). A co můžete v pátém čísle roku 2020 očekávat?

Někomu neznámému se povede odhalit tajemství Bartmana. Je to však ten člověk, o kterém si myslíte, že je onen superhrdina? Kromě toho zažijete dobrodružství Todda a Roda Flandersových, kteří se vydají na nebezpečnou cestu, kde budou bojovat proti příšerám a ostatním děsivým věcem (Tyto sourozence děsí opravdu všechno). Nakonec také zjistíte, jakou magickou moc mají palačinky od Marge.

Nové číslo komiksového sešitu Bart Simpson 05/2020 by mělo být v prodeji od 18. května/máje. Zakoupit ho můžete na eshopu nakladatelství CREW za 39 Kč. Obsahovat bude 28 barevných stran plných humoru, tak jak ho máte rádi. Pokud máte o tuto sérii zájem a nechcete kupovat jednotlivé sešity každý měsíc zvlášť, přes eshop nakladatelství CREW můžete zakoupit i předplatné na celý rok.