Od druhé série seriálové adaptace knih o bělovlasém Zaklínači nás dělí už jen necelý měsíc. A jelikož se jedná o jeden z nejpopulárnějších seriálů na Netflixu, je přirozené, že se mnohým povede ještě před premiérou vyšťourat ven nějaké ty spoilery. Přesně to se povedlo webu Redanian Intelligence, jenž se primárně zaměřuje na veškeré informace, které se týkají zaklínačského světa. Nyní se webu podařilo nashromáždit info o tom, čeho přesně se dočkáme v prvních dvou epizodách druhé řady. Tyto informace vám zde samozřejmě představíme, ovšem pokud si nechcete kazit zážitek, tak doporučujeme přestat číst ZDE. 

EPIZODA 1

První část: Geralt a Ciri

V první epizodě se zaklínačského hradiště Kaer Morhen v plné kráse ještě nedočkáme. Uvidíme v ní však pasáže z pouti Geralta a Ciri, které se vší pravděpodobností budou sloužit k prohloubení jejich vztahu. Dost možná to tak nahradí absenci jejich konverzaček z Brokilonu z původní knižní předlohy. Mimo jiné nás také čeká zadaptování povídky Zrnko pravdy, ve které se nám představí zakletý Nivellen a jedna pěkně nebezpečná bruxa. 

Druhá část: Yennefer a ostatní mágové

Druhá část se zaměří na zbylé čaroděje a čarodějky, kteří přežili bitvu o Soddenský Pahorek. Dočkáme se tak nejenom Tissaii de Vries, která bude marně hledat Yennefer, ale i budoucího velkého padoucha Vilgefortze. Zda se však objeví i sama Yennefer, zatím nevíme.

EPIZODA 2

První část: Yennefer a Fringilla + Francesca Findabair a historie Lóže čarodějek

Ve druhé epizodě se dočkáme interakcí mezi Yennefer a Fringillou, plus i jejich následnému střetu s Francescou Findabair, elfskou čarodějkou, která je považována za jednu z nejkrásnějších žen na světě. Taktéž se v epizodě dočkáme scény z traileru, v které je jakási otáčivá chalupa. 

Druhá část: Geralt a Ciri na Kaer Morhen

Ve druhé epizodě se nám konečně představí hradiště zaklínačů školy vlka, starobylé Kaer Morhen. Dočkáme se tak Vesemira, Lamberta, Eskela a Coena, kterým Geralt Ciri představí. Zároveň uvidíme i nějaký ten trénink, konverzačky mezi zaklínači, plus na scénu by měl nastoupit i hrozivý Lešij. 

A jako bonus vám ještě ukážeme fotku z páté epizody, na které stojí bok po boku Ciri s Triss Ranuncul. Triss patří mezi postavy, která byla pro svůj vzhled fanoušky kritizována nejvíce. Zdá se ale, že tvůrci onu kritiku vyslyšeli, protože Triss zde vypadá kapánek jinak. A sluší jí to! Těšíte se na druhou sérii?