Nene, teď není řeč o tom hororu, kterého se dočkáme přesně za dva měsíce. Tentokrát se vrátíme skutečně k původní postavě Medvídka Pú, jehož vytvořil Alan Alexander Milne. Sympatický méďa patří mezi nejslavnější hrdiny dětské literatury 20. století. Med milující Pú se dočkal řady animovaných snímků, přičemž za zmínku určitě stojí i dva hrané filmy, prvním z nich je Sbohem Kryštůfku Robine z roku 2017, který vypráví o Milneově vztahu se svým synem, a druhým je zas Kryštůfek Robin z roku 2018, v němž si již dospělý Kryštůfek najde práci a zapomíná na své zvířecí přátele.

A nedávno The Hollywood Reporter informoval o tom, že ve výrobě je filmový prequel, o který se postarají studia Baboon Animation a Iqi Media, Inc. 

Na režii filmu má dohlédnout na cenu Emmy nominovaný Mike de Seve, veterán ze společnosti Dreamworks, který pracoval na filmech jako Shrek 2, Madagascar a Monstra vs. Vetřelci. Postarat by se měl i o scénář, s nímž by mu měl pomoct i herec John Reynolds, který si zahrál v seriálech jako Stranger Things, Search Party a Mistr amatér.

A právě Reynolds prozradil, že pro diváky chystají příběh, který jednotlivé zvířecí postavy představí ještě v letech, kdy byly dětmi. Zároveň jim chtějí dát takovou podobu, aby si k nim našli cestu dětští diváci současné moderní doby. Očekávat bychom tak měli něco na způsob filmu Paddington z roku 2014. Zároveň také vyšlo najevo, že na film by měl hned navázat také televizní seriál. 

V příštích měsících se tak snad dočkáme dalších informací o tom, kdo všechno se v prequelu objeví a jakou bude mít přesně podobu.

Chystaný prequel by měl do kin vyjít někdy v roce 2024, to znamená, že ještě předtím se dočkáme již zmíněné hororové verze jménem Winnie the Pooh: Blood and Honey, která už úplně pro caparty nebude. V ní se po krvi lačnící Medvídek Pú bude chtít pomstít Kryštůfku Robinovi za to, že ho před lety opustil. Snímku se dočkáme 15. 2. 2023.