Studio Shout! nám nadělilo první trailer na akčňák Castle Falls, ve kterém se drsňák Dolph Lundgren chopí nejen hlavní role, ale i samotné režie. Na filmovém scénáři zas pracoval Andrew Knauer, který mimo jiné napsal film Konečná, v němž si hlavní roli zahrála jiná celebrita akčních filmů, všemi milovaný Arnold Schwarzenegger. Děj se bude zaměřovat na skupinku rivalských zločineckých gangů, které zjistí, že někde v nemocnici Castle Heights jsou skryté 3 miliony dolarů. Má to ale háček. Gangy budou mít pouze 90 minut na to, aby peníze našly, protože nemocnice má být kompletně zdemolována. Diváky tak čeká nadupaná podívaná, ve které se hlavní postavy pustí do nemilosrdného závodu s časem. 

Lundgren se chopí role Mikea, strážníka ve věznici, jehož dcera umírá na rakovinu. Zoufalý otec je proto ochoten udělat cokoliv na světě, aby mohl dcerce zaplatit tu nejlepší a nejkvalitnější léčbu. A se třemi miliony to bude rozhodně možné. Ovšem musí pamatovat na to, že samozřejmě není jediný, kdo po penězích bude pást. Ve filmu se totiž objeví i Lundgrenův herecký kolega z druhého dílu Expendables, kterým je Scott Adkins. Oba dva herci mají však společných více projektů, například si také společně zahráli ve filmu Univerzální voják 4: Odplata, plus i v hovadině Bájní tvorové: Dračí hrobka, kde se oba ujali hlavních rolí. 

I přestože Lundgren je především znám jako herec, má už za sebou i pěknou řádu filmů, ve kterých se chopil otěží režiséra. Chcete si tipnout žánr? Máte tři pokusy. Jasně, jsou to převážně akčňáky, jak jinak. Nutno ovšem dodat, že veškeré jeho zrežírované filmy se příliš pozitivnímu hodnocení netěší, tudíž je poměrně dost pravděpodobné, že ani u nadcházejícího filmu nedojde k žádnému zázraku. Ale nechme se překvapit. Premiéra filmu je stanovená na 3. 12. 2021.