Fanoušci, kteří viděli nejnovějšího Spider-Mana, vědí, že film konečně přivedl do filmového světa Marvelu postavu Venoma, i když způsobem, který nikdo nečekal. Venom se totiž spolu s Eddiem přenesl do MCU již během potitulkové scény ve filmu Venom 2: Carnage přichází. Diváci byli nadšeni, protože doufali, že se Venom se Spider-Manem v dalším snímku konečně osobně setkají. Bohužel tomu tak úplně nebylo. Místo toho se Venom objevil pouze na konci filmu v kratičké potitulkové scéně, přičemž následně byl opět rychle přenesen do svého vlastního vesmíru.

Byla to scéna, která neměla se zbytkem příběhu filmu nic společného, i když kus Venoma v něm zůstal. To znamená, že se s ním v MCU pravděpodobně ještě setkáme. Scenárista filmu Spider-Man: Bez domova Chris McKenna prozradil, že Venom si ve filmu málem zahrál větší roli. Tuto informaci potvrdil při rozhovoru pro Empire prostřednictvím Digital Spy.

V rozhovoru Chris McKenna uvedl:

„Eddie Brock se dostal do MCU, ale nikdy se nedostal z baru. Existovaly ale verze, kde se objevil už dříve. Chtěli jsme se pokusit, aby se objevil u Sochy svobody [při závěrečném souboji], dokonce jsme si pohrávali s verzí, že by uvízl v Lincolnově tunelu.“

I když McKenna trval na tom, že závěrečná potitulková scéna umožňuje „některé vzrušující možnosti do budoucna“ , neměl jasnou odpověď na otázku, zda by mezi tyto možnosti mohlo patřit i zúčtování mezi Spider-Manem a Venomem:

Přečtěte si také: Jak bude vypadat další MCU Spider-Man? Sony a Marvel mají údajně odlišné vize

„Nemám tušení. To je nad naše platové možnosti. Jsme součástí většího a rozsáhlejšího vesmíru, v němž nejsme bohy, ale pouhými smrtelníky. Myslím, že to byl zábavný nápad, aby šestý člen Sinister Six uvízl v baru a nedostal se odtamtud. Je ale možné, že po sobě něco zanechal. My ale nejsme pány průběhu jeho dalšího dobrodružství.“

No, každopádně je jasné, že si fanoušci budou muset i nadále počkat na to, jaká překvapení si filmový vesmír Marvelu připraví pro Spider-Mana i Venoma. Byli byste raději, kdyby si Venom zahrál větší roli při závěrečném boji?