Právě dnes premiéruje na Hulu zbrusu nový film ze série o strašlivém Predátorovi, který nese název Prey. A podle dosavadních reakcí se zdá, že jsme se konečně dočkali snímku, který se může hrdě postavit vedle dílu s Arnoldem Schwarzeneggerem. Studio 20th Century se tak ještě pochlubilo s krátkým videem ze zákulisí, na které se můžete podívat výše. Ve videu tak uvidíme povídat nejenom režiséra Dana Trachtenberga, ale i Amber Midthunder, představitelku hlavní hrdinky jménem Nara. Jak je ve videu řečeno, příběh se bude odehrávat v 18. století, kdy se Predátor poprvé vydá na planetu Zemi, aby zde našel rovnocenného soupeře. A přesně těmi se mohou stát členové kmene Komančů. 

Trachtenberg taktéž láká na fakt, že Predátor se ve snímku pochlubí nejenom svými technologickými vychytávkami z předchozích filmů, ale zároveň se dočkáme i některých dosud neviděných zbraní. Jelikož předešlý film, kterým byl Predátor: Evoluce z roku 2018, stál za starou belu, studio 20th Century se rozhodlo, že se se snímkem Prey vrátí k původním kořenům, kdy se s nestvůrným emzákem pral v džungli Arnold. Na nějaké velké a husté bouchačky tak můžeme zapomenout, indiáni budou muset Predátora porazit za pomocí svých lstí, pastí, oštěpů a šípů. Studio tak doufá, že by celé filmové sérii mohlo navrátit již dávno zašlou slávu. 

Dan Trachtenberg je tvůrcem povedené komorní sci-fi Ulice Cloverfield 10. O scénář se zas postaral Patrick Aison, jenž se zas podílel na tvorbě seriálů jako Kingdom, Jack Ryan a Treadstone. Kromě výše zmíněné Midthunder ve filmu také vystupují herci jako Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush a Julian Black Antelope.

Už jste nového Predátora zhlédli? Co na něj říkáte?