Gelu se ujal role moderátora nového pořadu, do kterého si zve hráče Věčných duší a tahá na ně špínu. Do minulé pilotní epizody si pozval DM Jirase a Endyho. V úterý schytají jeho hněv Thom&Q! 

Nový pořad, který si Na tahu nadělili k nataženinám, si klade za cíl poskytnout divákům detailnější pohled do duší hráčů i jejich postav. Gelu si jako moderátor nebere servítky a šťourá do osobních i profesních životů hráčů Věčných duší. Dostatek prostoru věnuje také otázkám na postavy z aktuální kampaně - jak vnímají dění v kampani, co se jim honí hlavou, proč se chovají jak se chovají?

Přečtěte si také: Není Que T. jako Que T... Věčné duše pokračují!

Věčné kecy pomáhají spoluvytvářet také diváci - dotazy na hráče mohou pokládat prostřednictvím tahounského Discordu, nebo přímo na streamu. Je to tak ideální možnost klást dotazy, protože při sledování živého streamu či záznamu z Věčných duší bohužel zpovídat hráče nelze.

Do pilotní epizody si Gelu pozval DM Jirase a Endyho, který hraje hobita Brindala. Společně se podívali na zoubek fenoménu Dungeons & Dragons, pobavili se o uplynulé epizodě, prozkoumali osobnosti hráčů a na závěr si zavzpomínali na Věčné duše: Počátek. V prvním díle tak bylo možné zjistit například to, že být DM v D&D vám nepomůže k tomu, abyste sbalili holku, nebo to, že Endy kdysi pracoval pro Šlágr TV.

Již toto úterý nás čeká druhý díl Věčných keců, do kterého si Gelu pozval duo Thom&Q, tedy dvojici Kuba a Flowee. Pokud tedy chcete lépe poznat tyto dva šílence, zjistit, jestli jsou jejich postavy skutečně roleplay, nebo jen vidět, jakou špínu na ně Gelu zjistil, zapněte si v úterý od 18:00 Twitch Na tahu.