Džungle sežrala Brindala! Věčné duše se pustily do jeho hledání a narazily během toho na hostinec U Frndys. V něm se seznámily jak s majitelkou, tak s místním ožralou Prenkem. A co bude dál? 

CO SE STALO POSLEDNĚ?

Brindala vtáhla džungle! Aniž by zbytek skupiny věděl, co se děje, vyrazil ihned za ním. Drsného hobita na pospas divokým lijánám nenechají! Duše se řítily džunglí a snažily se najít alespoň malé vodítko, které by jim ukázalo, jakým směrem se vydat. Když žádné takové neodhalily, vydaly se směrem, kde býval hostinec U Frndys.

K tomu také po chvíli dorazily. Budova byla celá zarostlá džunglí a vypadala, že v ní již dlouho nebyl. To byl jen dojem. Když se skupina přiblížila, z domu se vyřítili dva goblini a zaútočili na Que T. Boj zarazila sama Frndys. Objevila se i se svou božskou mocí a poznala Thomericana.

Boj tak naštěstí skončil dříve než začal a Frndys pozvala všechny k sobě do hostince. Duše se mezitím seznámily s jedním z goblinů, který se jmenoval Prenk. Ukázalo se, že se jedná o věrného následovníka Frndys. Dokonce tak věrného, že se stal jejím knězem. Proslulá trpaslice totiž nějakým způsobem skutečně získala božskou moc. A pravděpodobně v tom měly prsty Věčné duše a jejich akce na dalekém severu.

Díky svým schopnostem poté Frndys také získala vlastní uctívače (štamgasty). Všichni tito lidé tak trávili veškerý čas v jejím hostinci. Jejich víra a notorismus pak Frndys dodávaly potřebné síly a moc. Bohužel Duše také zjistily, že Brindal byl unesen do jiné existenční sféry a jediný způsob, jak ho získat zpět, je pomoci Frndys získat více uctívačů a více moci.

Po celonoční párty, která skutečně stála za to, vysvětlila trpaslice skupině, že velký počet jejích uctívačů se usadil v Mýdlové oáze, do které se musejí vydat a přivést některé z nich zpět. Skupina bez otálení vyrazila a přidal se k ní i Prenk. Tomu se nejprve nezdálo, že by měl Frndys opustit, ale nakonec souhlasil.

Prenk Věčné duše vedl džunglí až do chvíle, kdy narazili na obrovského brouka, který jim zastoupil cestu. Pustili se s ním do boje a zejména díky alkoholickým schopnostem Prenka od bohyně Frndys ho dokázali porazit.

Díky Prenkovi se tak Duše bezpečně dostaly až do Mýdlové oázy. V tomto tropickém ráji pro ožraly se skupině velmi líbilo. Nebyl ovšem čas na dovolenou, hrdinové ihned začali zjišťovat, koho by mohli přesvědčit, aby se vydal s nimi do hostince U Frndys. Místní barman je nasměroval za skupinou kolefínů, kteří očividně patří k největším pártymenům celé oázy.

DOBRODRUŽSTVÍ VĚČNÝCH DUŠÍ POKRAČUJE JIŽ DNES!

• Budou kolefíni přátelští a ochotní k cestě k Frndys?

• Podaří se skupině osvobodit Brindala?

• Kolikrát se ještě Duše s Prenkem vykalí?

Odpovědi na tyto otázky získáme již dnes od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu!