Skupina Na tahu hraje běžně ve čtvrtky jejich kampaň Věčné duše. Vzhledem k současné situaci to ale není možné, protože mít 7 lidí ve studiu by bylo velmi riskantní. Tahouni se zároveň dohodli, že nechtějí snižovat technickou kvalitu těchto streamů. Z toho důvodu nebudou hrát Věčné duše ani přes Zoom jako to měli dříve. Místo toho se ale pustili do hraní jiného DnD dobrodružství, které nazvali Korona kampaň 2!

"PROTOŽE VĚČNÉ DUŠE U VÁS MAJÍ TAKOVÝ ÚSPĚCH, ROZHODLI JSME SE JIM NESNIŽOVAT KVALITU ON-LINE HRANÍM A NEŽ BUDEME MOCI ZPÁTKY DO STUDIA ROZJEDEME PO PŘEDCHOZÍM VZORU NOVOU, KRÁTKOU KAMPAŇ."

JIRAS KORČÁK - NÁČELNÍK NA TAHU

KRUH SE UZAVÍRÁ

Věčné duše vlastně začaly tím, že se parta kamarádů rozhodla, že si během jarního lockdownu zkrátí večery hraním DnD. Zároveň to chtěli streamovat, aby tím třeba zabavili pár lidí, kteří se doma nudili. A jak to dopadlo? To už vlastně víte - vznikly Věčné duše.

V současné době si prožíváme další lockdown a Na tahu chtějí pokračovat v tom, díky čemu vznikli. Z toho důvodu se rozhodli hrát novou Korona kampaň 2 prostřednictvím Zoomu. Tato kampaň se bude vysílat každý čtvrtek a neděli od 18.00 a to až dokud nebude možné opět hrát Věčné duše ze studia.

KORONA KAMPAŇ 2

V této nové kampani se vydávají do silně byrokratického města Tarken. Toto město je tvořené administrativně laděnou společností, ve které není snadné vůbec nic. Pamatujete si scénu s formuláři ve animovaném dobrodružství Asterixe a Obelixe? Je to velmi podobné...

Na streamech uvidíte stejnou personální sestavu jako u Věčných duší, jen v trochu jiných rolí. Jako DM se příběhu ujal Endy Habrda, Jiras hraje vidláckého kouzelníka Bořivoje, Flowee jako lidská hraničářka Kenzie, Kuba jako lidský bojovník Abbrok, Robo v roli čaroděje Azery a Robko jako kouzelník Viktor.

Tato skupina se minulou neděli seznámila v hostinci a již dostala první úkol, který se dnes vydá vyřešit. Záznam prvního dílu můžete najít na Youtube Na tahu. Druhý díl Korona kapaně 2 začíná již dnes od 18.00 na Twitchi!