Věčným duším se konečně podařilo opustit město Asarius. Ve druhé epizodě jejich putování se tato banda vydala přímo k hranicím mezi Xhorhasem a Dwendalským královstvím

Z počátku to vypadalo na klidnou procházku přes pustinu a smradlavé močály. Nebyly by to ale Věčné duše, kdyby se do něčeho nezamotaly. Na okraji močálů narazily na převrácený vůz plný chlastu. To by se mohlo zdát jako ideální příležitost. Zejména, když u vozu nikdo nebyl.

Ha! Chyba lávky! Que T. jako vlk sice celou oblast pročmuchal a objevil pouze hlavu robota, ale podařilo se mu přehlédnout obrovského písečného žraloka (ano, není to vtip), který vyskočil ze země. Celá skupina se s ním odvážně pustila do souboje. Žralok si ale zavolal dva kamarády.

Po urputném boji, ve kterém Mistral ukázal své levitační schopnosti, Thom otestoval tvrdost země, Que T. získal buff Krále světa, Brindal nepochopil, že mečem se bojuje na blízko, a Anthony zabil tři písečné žraloky, banda zvítězila. 

Kromě hromady alkoholu, kterou Anthony zapálil (proč Korde? Proč??), našly Věčné duše také goblinského invalidu Zozu. Ukázalo se, že se jedná o bratra Que T. Jak je možné, aby byli gnóm a robot bratři, na to se zeptejte někoho jiného... Společně nicméně začali odhalovat rodinná tajemství, ale kvůli neustálému vyrušování zbytku skupiny se příliš daleko nedostali. 

Věčné duše a Zozu poté společně zamířili přímo k hranicím Xhorhasu. Po velmi důkladném prohledání při celní kontrole a emotivním rozloučení s Anthonyho moorbounderem (velkou kočkou) Asrielem, stojí nyní skupina před planinami Království. 

Kam nyní povedou další kroky Věčných duší? Je skutečně Zozu bratrem Que? A kolik dní zbývá do úplňku? 

Na tyto otázky snad získáme odpovědi již dnes živě od 18:00 na stránkách Nerdfixu a Twitchi Na tahu.