Přáli jste si někdy vidět Nicolase Cage ve westernu? Inu, vaše přání může konečně splnit nadcházející snímek The Old Way, kde se milovaný herec ujme hlavní role. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Cage zde ztvární zkušeného pistolníka jménem Colton Briggs, který byl po dlouhá léta obávaným a nemilosrdným zabijákem. Pak ale do jeho života vstoupila žena jménem Ruth (Kerry Knuppe), kvůli které odložil své bouchačky a rozhodl se s ní založit rodinu. Následně se jim narodila dcera jménem Brooke (Ryan Kiera Armstrong), která měla až do svých dvanácti let normální a poklidný život. Štěstí celé rodinky ale samozřejmě nemohlo trvat věčně. 

Coltonovu ženu totiž jednoho dne zabije skupina nebezpečných psanců. To ale ještě neví, že právě bodli do vosího hnízda, protože Colton to rozhodně nehodlá nechat jen tak plavat. Rozhodne se proto opět vytáhnout své bouchačky, aby se mohl vydat na cestu za vrahy své ženy a všechny do jednoho je nemilosrdně zlikvidoval.

Spolu s ním se ale na cestu pomsty vydá i jeho dcera Ruth, která po otcovi chce, aby ji naučil zacházet se zbraněmi. A rozhodně se to bude hodit, protože i když je Colton skvělý pistolník, banda zlovolných psanců se rozhodně neskládá z žádných amatérů. Navíc její vůdce má své vlastní důvody, proč si vyhlídl právě Coltonovu ženu. Podaří se stárnoucímu zabijákovi a jeho dceři dosáhnout krvavé odplaty?

O režii filmu se postaral Brett Donowho, který je zodpovědný za snímky jako A Haunting At Silver Falls a Pravidla pomsty. Scénář zas zpracoval Carl W. Lucas.

Dále se ve snímku dočkáme herců jako Clint Howard, Abraham Benrubi, Nick Searcy, Shiloh Fernandez, Dean Armstrong, Boyd Kestner a Adam Lazarre-White.

Oficiální premiéra v kinech je stanovená na 2. 1. 2023.