Po dobře hodnoceném, ale komerčně ne příliš úspěšném Sebevražedném oddílu si režisér a scénárista James Gunn umanul, že v DC univerzu ještě nějaký ten pátek zůstane. Momentálně na HBO Max běží seriálový spin-off Peacemaker, kde se role nemilosrdného ochránce zákona a pořádku ujal herec a wrestler John Cena. Seriál je zatím za svou půlkou, přičemž hodnocení zatím sklízí rozhodně slušné. V nedávném rozhovoru pro Hero Nation James Gunn uvedl, že druhý spin-off je oficiálně ve vývoji. 

Pokud však očekáváte, že nadcházející projekt se ponese ve stejném komediálním duchu, kterým oplývají i předešlé dvě díla z DC univerza, tak možná budete překvapení. Gunn totiž oznámil, že tentokrát půjde sranda krapet stranou:

,,Momentálně pracujeme na něčem jiném, bude to seriál, který bude přímo propojený s tímto univerzem. Nic vám o tom však říct nemůžu. Nemyslím si ale, že to bude ve stejném žánru, v jakém byl Peacemaker, nebude to taková komedie. Zasazení ale bude stejné.“

Podle informací je celý projekt teprve ještě v plenkách, Gunn zatím ještě ani nezačal pracovat na scénáři, přičemž ani HBO Max seriálu nedalo zelenou. Údajně je ale studio z jeho nápadu rozhodně nadšené. O kom by mohl nadcházející spin-off být? O tom se můžeme jen dohadovat, ale nepředpokládá se, že by to byl Bloodsport a Harley Quinn. Jejich představitelé, tedy Idris Elba a Margot Robbie, jsou velice žádanými herci, kteří na natáčení seriálu příliš času mít nebudou. 

Gunn taktéž uvedl, že by velice rád natočil i druhou sérii Peacemakera. A vzhledem k tomu, že na první řadu se dívá poměrně dost lidí, se vší pravděpodobností se jí možná opravdu nakonec dočkáme. Režisér tak aktivně a šikovně přeskakuje z jednoho komiksového univerza do druhého, kromě působení v DC, kde má na starosti Peacemakera a nadcházející spin-off seriál, ještě působí v MCU, pro který momentálně natáčí třetí díl Strážců Galaxie. O čem by mohl nadcházející seriál být podle vás?