Pozor! Následující článek obsahuje menší spoilery ke třetímu hernímu Zaklínači.

Natáčení třetí řady seriálového Zaklínače probíhá už přes šest týdnů. A teprve nedávno Netflix oznámil, že nabírá na palubu další herecké tváře. Mezi ně patří i herečky Rochelle Rose a Safiyya Ingar, které by měly ztvárnit dvě členky Lóže čarodějek. Rochelle Rose by si měla zahrát Margaritu Laux-Antille, mocnou a chytrou čarodějku, která v původní knižní sérii nahradí Tissaiu de Vries v úloze rektorky čarodějnické akademie Arethusa, taktéž se jedná o velice blízkou přítelkyni Yennefer. Margarita Laux-Antille se také objevila ve slavné třetí herní adaptaci od studia CD Project Red, kde ji drží pod zámkem lovci čarodějnic redanského krále Radovida. Obecně ale hraje v herním příběhu spíše malou roli.

Safiyya Ingar zas pravděpodobně ztvární sympatickou Keiru Metz, tedy čarodějku, která v knihách i přes svůj nízký věk nabyla na důležitosti a stala se členkou rady krále Foltesta z Temerie. I ta se ve třetím herním Zaklínači objevila, ovšem oproti Margaritě byla její role daleko podstatnější. Geralt se s ní opět setká ve Velenu, kde se daleko před zraky Radovida vydává za obyčejnou vesnickou léčitelku. Bělovlasému Zaklínači tak následně pomůže dostat se do jednoho z úkrytů Avallac´ha, přičemž následně se může podílet i na obraně Kaer Morhen před útokem Divokého honu. Tedy za předpokladu, že hráč pro to učinil ta správná rozhodnutí. 

Zatím však není známo, nakolik velkou roli budou obě dvě čarodějky v hlavním příběhu sehrávat. Obě herečky byly již každopádně spatřeny na natáčení třetí sezóny. A to začátkem minulého měsíce, kdy se natáčelo na slovinském zámku Predjama. Safiyya a Rochelle se tak zúčastnily scény s Anyou Chalotrou (Yennefer), Cassie Clare (Philippa), Annou Shaffer (Triss), Thericou Wilson-Read (Sabrina) a pravděpodobně i Meciou Simson (Francesca). To může tudíž naznačovat nějakou scénu, která úzce souvisí právě s Lóží čarodějek. Ale v tuto chvíli je to pouze spekulace.

Produkce třetí řady bude probíhat až do začátku podzimu, přičemž dočkat bychom se ji měli nakonec až někdy během roku 2023.