Jordan Peele nebude jediný tvůrce, který nám letos nadělí temný sci-fi thriller o únosech mimozemšťany. Něco podobného nás totiž čeká i v nadcházejícím filmu Outsiders, přičemž na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na mladého teenagera jménem Jaylen Brown (Skylan Brooks). Ten se rozhodne začít nový život v malém a poklidném městečku, ovšem velice brzy si všimne, že na rozdíl od něj jsou téměř všichni obyvatelé běloši. Mnozí tak dávají Jaylenovi najevo, že zde není vítán, přičemž na něj pohlížejí s podezíravýma očima. To však bude to nejmenší z jeho nadcházejících problémů. 

Jaylen se následně spřátelí s dívkou jménem Amira (Clark Backo), se kterou začne trávit mnoho času. Po nějaké době se tak mezi nimi začne rozvíjet i romantický vztah. Ale hned poté se stane něco, co rozhodně ani jeden z nich nečekal. Při podivném sledu událostí, které zahrnovalo jakési neznámé světlo z nebes, najednou Amira zmizí. Jaylen se tak stane hlavním podezřelým ve vyšetřování, které druhý den následuje. Jaylen se snaží jak policisty, tak i ostatní obyvatele městečka přesvědčit o tom, že s jejím zmizením nemá nic společného, ovšem to příliš jednoduché nebude. Spousta lidí k němu chová předsudky pouze na základě barvy jeho kůži, tudíž pomoci se Jaylen dočká jen minimální. Trailer nám ale naznačuje, že za únosem Amiry by skutečně mohly stát jakési mimozemské síly. Ale jak o tom může Jaylen přesvědčit ostatní? 

Bude se jednat o celovečerní debut režiséra Delmara Washingtona, scénář si zas vzal na starost Tucker Morgan. Režisér tak doufá, že divákům nadělí nejenom napínavou sci-fi podívanou, ale taktéž i takový snímek, který diváky pobídne k rozšíření dialogu o rasovém napětí ve Spojených státech. Ve filmu se taktéž objeví herci jako Rutina Wesley, Taryn Manning, Shane West a Bill Engvall. Oficiální premiéra je stanovená na 11. 3. 2022.