Pokud jste fanoušci příběhu o Misery od Stephena Kinga, možná byste mohli dát šanci nadcházející komorní sci-fi jménem Blank, která potvrdí, že spisovatelé to občas opravdu nemají vůbec jednoduché. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se odehrává v blízké budoucnosti, ve které už technologie virtuální reality pokročila mílovými kroky. Lidstvo tak vyvinulo jednoduché zařízení, které dokáže v mysli generovat libovolné simulace, například příjemný běh v přírodě. Navzdory tomu se ale úspěšná spisovatelka Claire (Rachel Shelley) obává, že už nemá žádné další příběhy, které by mohla skrze své knihy vyprávět. Rozhodne se proto na nějakou dobu nastěhovat do super moderního domu, kde se snad ze své tvůrčí krize konečně vymaní.

Její nové útočiště se zprvu zdá být naprosto ideálním místem. Navíc se o něj stará vyspělá umělá inteligence v podobě ženského robota jménem Rita (Heida Reed), který je připravený autorce s čímkoliv pomoci. Vše se ale začne obracet k horšímu ve chvíli, kdy se do moderních systémů domu dostane jakýsi zákeřný virus, který samozřejmě ovlivní chování Rity. A když se Claire rozhodne, že z domu raději odejde, narazí na pěkně hrozivou překážku. Rita jí oznámí, že dokud nedokončí svou knihu, nikam nepůjde. Autorka se tak stává vězněm v domě, který zcela ovládla porouchaná umělá inteligence. Nikdo jí ale nepřijde na pomoc, tudíž se z celé této lapálie bude muset nějakým způsobem dostat sama. 

O režii se postarala Natalie Kennedy, pro kterou bude snímek zároveň jejím celovečerním debutem. Scénář si vzal na starost Stephen Herman. Dále se ve filmu dočkáme herců jako Wayne Brady, Jamie Lomas, Bhasker Patel, Claire Fox a Rebecca-Clare Evans.

Oficiální premiéra je stanovená na 23. 9. 2022.