Před dvěma týdny jsme se dočkali prvních fotek z nadcházející mysteriózní sci-fi, která nese název Night Sky. Bylo tudíž jasné, že první oficiální trailer na sebe nenechá dlouho čekat. Podívat se na něj můžete výše. Příběh se zaměří na Franklina a Irene, postarší manželský párkterý před několika lety nalezl hluboko pod zemí na svém dvorku pohřebnou komnatu, jež vede na jakousi opuštěnou planetu. Objev je to opravdu naprosto neuvěřitelný. Ale oba manželé vědí, že kdyby se s tím podědili se zbytkem světa, komnata by jim byla eventuálně uzmuta. Proto se rozhodli, že si ono tajemství vezmou s sebou do hrobu. 

To samozřejmě nebude tak jednoduché. V první řadě kolem jejich domu začne kroužit zvídavý soused, který je přesvědčený o tom, že starý manželský pár na svém dvorku skutečně něco skrývá. Navíc také přijedou jejich dospělá vnoučata, která se domnívají, že by Franklinovi a Irene prospěla změna prostředí. Největším malérem ale bude neznámý mladý muž, kterého jednoho dne zčistajasna v komnatě najdou. Co je přesně zač? Jedná se snad o mimozemšťana? Ať už je to jakkoliv, podle traileru se zdá, že nás čeká nejenom nějaká ta akce, ale i emotivní scény mezi oběma hlavními postavami, které ztvární J.K. Simmons a Sissy Spacek.

Showrunnerem a výkonným producentem seriálu se stane Daniel C. Connolly, o scénář se zas postaral Holden Miller. Dočkáme se v něm také herců jako Chai Hansen, Kiah McKirnan, Julieta Zylberberg, Rocío Hernández a Adam Bartley.

Oficiální premiéra je stanovená na 20. 5. 2022