Studia Blumhouse Television a Epix, co před nějakou tou dobou spojila své síly, aby nám nadělila celou řadu nadupaných thrillerů a hororů, představují trailer na svůj další film, který ponese název American Refugee. Snímek nám představí Spojené státy, ve kterých se celá společnost rozpadá. V ulicích vládne vandalismus, dochází k vykrádání domů, násilnostem a obecnému chaosu. Celá země tak stojí na pokraji společenského kolapsu. Manželé Greg Taylor (Derek Luke) a Helen Taylor (Erika Alexander) se snaží svou rodinu před nebezpečným venkovním světem chránit na bezpečném místě, ovšem jednoho dne zjistí, že jim někdo ukradl všechno jídlo. Ze zoufalství se proto pokusí nalézt útočiště u svého souseda, který vlastní podzemní bunkr. 

Jejich soused (Sam Trammell) však příliš velkým samaritánstvím neoplývá, i přestože rodinu nakonec přijme, bude od ní požadovat, aby si svou přítomnost na jeho pozemku řádně odpracovala. A to zajištěním bezpečnosti celého místa. Na jeho dům si totiž už brousí zuby násilníci z nedalekého města, kterým bude jedno, koho budou muset pro pár zásob jídel podříznout. Z traileru je ale vidno, že se dočkáme i určitého narůstajícího napětí mezi samotnou rodinkou a ostražitým sousedem, který má ve svém úkrytu i těhotnou ženu a mladého syna. Trailer nám tak toho možná ukáže až moc, respektive z něj lze vcelku dobře vyluštit, co nás v celém snímku asi tak čeká. Ale necháme se překvapit. 

O režii se postaral Ali LeRoi, který především proslul za své komedie s Chrisem Rockem, jmenovitě za filmy Zpátky na zem a Hlava státu. Mezi výkonné producenty paří Jason Blum, Chris McCumber, Jeremy Gold a Lisa Bruce. Premiéry filmu se dočkáme 10. 12. 2021.