Skoro před měsícem nám Amazon nadělil první upoutávku na seriálový remake osmdesátkového filmu Příliš dokonalá podoba (Dead Ringers), který natočil David Cronenberg. Nyní jsme se dočkali také plnohodnotného traileru, který nám o nadcházející sérii poodhalí více informací. Podívat se na něj můžete výše.

Kromě dvou bratrů, které ve zmíněném filmu ztvárnil Jeremy Irons, se tentokrát dočkáme dvou identických sester. Obě dvě ztvární oscarová hvězda Rachel Weisz. Z traileru se zdá, že seriál půjde ve stopách původního filmu, ale zároveň bude obsahovat také zcela jiné dějové linky. Původní snímek se zaměřil na bratry gynekology Elliota a Beverlyho, kteří započnou nebezpečnou hru plnou lží a podvodů poté, co se oba zamilují do stejné ženy. Zdá se ale, že seriál se vydá trošku jinou cestou. 

V nadcházející sérii od Amazonu se dočkáme dvou sester, které budou údajně mezi sebou sdílet všechno. Jak drogy, tak i milence. Stejně tak se budou obě dvě snažit posouvat hranice lékařské etiky, ovšem každá patrně svým vlastním způsobem. Jedna z nich chce v rámci toho chtít změnit způsob, jakým ženy všude na světě rodí. A zdá se, že k tomu poslouží experiment, jenž se bude točit kolem nové a řádně podivné formy umělého oplodnění, kterou chce jedna ze sester otestovat.

Trailer ale taktéž naznačuje, že nějaký ten zamilovaný trojúhelník nakonec přece jenom vznikne. A ten může vážně ohrozit vztah, který mezi sebou obě gynekoložky mají. Ať už to dopadne jakkoliv, tak stojí za to zmínit, že původní film byl inspirován skutečným příběhem Stewarta a Cyrila Marcusových, dvojčat a gynekologů, kteří působili v New Yorku v první polovině 20. století. 

Tvůrkyní a hlavní scenáristkou se stala Alice Birch, která je autorkou scénářů k dramatům Lady Macbeth (2016) a Irský přízrak (2022). Taktéž psala epizody pro seriály Normální lidi (2020) a Rozhovory s přáteli (2022). O režii jednotlivých dílů se postarali Sean Durkin, Lauren Wolkstein a Karyn Kusama.

Dále se v seriálu představí herci jako Ntare Guma Mbaho Mwine, Aaron Dean Eisenberg, Britne Oldford, Poppy Liu, Michael Chernus a Jeremy Shamos.

Oficiální premiéra na Prime Video je stanovená na 21. 4. 2023.