Studio Searchlight Pictures se nedávno pochlubilo novým trailerem na svou nadcházející hororovou komedii, která ponese název The Menu. Podívat se na něj můžete výše. Příběh se zaměří na mladý pár, který tvoří Tyler (Nicholas Hoult) a Margot (Anya Taylor-Joy). Oba dva se vydávají na vzdálený ostrov, aby mohli povečeřet v jedné z nejluxusnějších restaurací na světě. Ovšem pozor, nejedná se o místo, které by mohl navštívit každý. Je totiž určeno pouze pro vybrané hosty. Samotná restaurace však nabízí opravdu jedinečný a unikátní kulinářský zážitek. Celé zařízení vede místní šéfkuchař Slowik (Ralph Fiennes), který však našemu hrdinskému páru doslova naservíruje opravdu pořádné překvapení. 

A to nejenom v podobě jídla, ale také odhalení, že patrně celý personál je součástí jakéhosi zvráceného kultu, který má s návštěvníky restaurace své vlastní plány. Jak večer pokračuje, věci jdou pomalu od desíti k pěti. Když následně dojde na střelbu a useknutí prstu jednomu z návštěvníků, mnozí z nich se rozhodnou neprodleně odejít. To však nebude tak jednoduché, protože šéfkuchař Slowik už pro hosty připravil další překvápko. Trailer sice neodhaluje Slowikův cíl, ale zdá se, že v jeho restauraci se nemusí servírovat pouze zvířecí maso. Ale jak sám hostům řekl: ,,To vše je součástí menu.

Snímek si vzal pod režisérský palec Mark Mylod, který se například podílel na seriálech jako Vincentův svět, Hra o trůny a Boj o moc. Ve filmu se taktéž dočkáme herců jako Hong Chau, Janet McTeer, Judith Light, Reed Birney, Paul Adelstein, Aimee Carrero, Arturo Castto, Mart St. Cyr, Rob Yan a John Leguizamo.

Oficiální premiéra je stanovená na 18. 11. 2022.