Příští měsíc se můžeme těšit na slasher horůrek, ve kterém se budou vraždit teenageři. A to přece nemůže nikdy omrzet! Snímek ponese název #FLOAT, přičemž na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Hlavní hrdinkou se stane vlogerka Kali Fyre (Kate Mayhew), která se společně se svými dalšími přáteli vydá na výlet k řece. Následně se ubytují v chatě, která je na menší dovolenou naprosto ideálním místem. Kali a její přátelé tak hodlají dělat to, co by asi dělala většina lidí v jejich věku. Bavit se, koupat se, pít a možná se i s někým vyspat. Všichni už tak nějak zapomněli na tragickou událost, která se přihodila před rokem jedné jejich kamarádce. Ta se totiž předávkovala drogami, v rámci čehož se pak utopila v řece. 

Ze začátku se zdá, že partičku hrdinů nebude nic trápit, ale pak jim na dveře zabuší divně vyhlížející chlapík, který je varuje před řekou, po níž se chystají plavit. Podle mužových slov už v řece několik lidí za záhadných okolností utonulo. A pokud si nově příchozí nedají pozor, může je potkat stejný osud. Kali a ostatní nad tím samozřejmě jen mávnou rukou, ale hned další den ráno zjistí, že si měli vzít mužovo varování k srdci. V řece se totiž skrývá něco, co bude partičku teenagerů postupně trhat na kusy.

O co ale přesně jde? Je to snad přízrak jejich utopené kamarádky, který se z nějakého důvodu svým živým přátelům mstí? To se budeme muset nechat překvapit. 

O scénář a režii se postaral producent Zack Locke, pro kterého bude snímek zároveň jeho celovečerním debutem.

Dále se můžeme těšit na herce jako Christina Nguyen, Grant Morningstar, Kaya Coleman a Scarlett Sperduto.

Film vyjde na VOD 9. 12. 2022.