Studio Lionsgate nám na začátku května/mája nadělí akční jízdu jménem One Ranger, ve kterém bude zachraňovat Londýn texaský ochránce zákona. Ne, nebude to Chuck Norris, to by ten film měl jen pět minut. Místo toho se ale dočkáme jiných známých tváří, mezi ně například patří Thomas Jane a John Malkovich. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na zkušeného pistolníka a texaského rangera (Jane), který už sice stárne, ale s bouchačkou to stále umí setsakramentsky dobře. Jednoho dne ho kontaktuje agentka (Dominique Tipper) z britské tajné služby, která mu zadá na první pohled jednoduchý úkol. Musí z Mexika převést nebezpečného bankovního lupiče (Dean Jagger), který podle všeho chystá teroristický útok v Londýně. A to i přesto, že momentálně sedí za mřížemi. Náš pistolník se onoho úkolu zhostí, ale klidná jízda to rozhodně nebude. 

Po nějaké době cesty je totiž napadne skupina ozbrojenců, jejichž cílem bylo mazaného bankovního lupiče osvobodit. Náš ochránce zákona z toho sice nakonec vyvázne se zdravou kůží, ale bohužel to odnese jeho parťák, navíc se nebezpečnému zločinci podaří uniknout. Rozhodně ale nad tím nehodlá jen tak mávnout rukou, proto opět spojí síly s britskou tajnou službou a jejím šéfem (John Malkovich), přičemž se vydává do Londýna, kde má dojít k onomu teroristickému útoku.

Tentokrát se ale drsňácký Texasan s ničím párat nebude. A rozhodne se jakýmikoliv prostředky zlikvidovat všechny členy zlovolného teroristického gangu, který je zodpovědný za smrt jeho parťáka a útok na jejich auto. Podaří se mu ale včas zachránit srdce Anglie před zkázou? 

O scénář a režii se postaral Jesse V. Johnson, který je tvůrcem celé řady většinou béčkových filmů. Ale kdo ví, třeba se z toho ve výsledku vyklube vcelku zábavná podívaná.

Dále se můžeme těšit na herce jako Jess Liaudin, Gregory Zaragoza, James Oliver Wheatley, Gary Cairns, Freddie Joe Farnsworth, Tom Bennett a Spencer Collings.

Snímek dorazí do vybraných kin a na VOD 5. 5. 2023.