U masožravých žraloků ještě chvilku zůstaneme, protože Tommy Wiseau nebude jediný, kdo nám jednoho takového letos nadělí. Mnohem větší verze se totiž dočkáme v nadcházejícím akční thrilleru jménem The Black Demon, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na čtyřčlennou rodinku, jejíž hlavou je Paul Sturges (Josh Lucas). Ten se rozhodne vzít svou ženu a dvě děti na pohodovou dovolenou do Mexika, přesněji do malého městečka u moře. Blízko něho se totiž nachází ropná plošina, kterou musí Paul zkontrolovat. Zároveň si ale řekl, že by ji mohl ukázat také své rodině. Když ale dorazí do městečka, Paul zjistí, že se od jeho poslední návštěvy docela změnilo. A to nikoliv k lepšímu. Mnohé domy jsou opuštěné, na ulicích skoro ani živáčka a místní nejsou zrovna nejpřátelštější. Když se následně přeplaví na zmíněnou plošinu, tak ještě netuší, že se dostali do pasti, z níž možná nebude úniku. 

Paul a jeho rodina brzy zjistí, že téměř veškeré pracovníky na plošině zlikvidoval obrovitánský žralok, který stále číhá v místních vodách. Jeden z přeživších ale následně Paulovi řekne, že se nejedná o žádného „krapet“ přerostlého žraloka, ve skutečnosti totiž mají co do činění s černým démonem jménem Tlaloc, jehož jméno zároveň odkazuje na aztéckého boha deště a hromu. A ten samozřejmě zničí člun, přes který se na plošinu Paulova rodina dostala. A běda každému, kdo by se bláhově pokusil ke břehu přeplavat.

Všichni přeživší (a jeden psík) tak budou muset najít způsob, jak se z tento smrtící pasti dostat. Místní pracovník jménem Chato (Julio Cesar Cedillo) se domnívá, že Tlaloc je ve skutečnosti jednou velkou a zubatou kletbou. A ta se dá zlomit pouze dvěma způsoby. Buď strašlivou obětí, nebo žralokovým usmrcením. Zkuste si tipnout, kterou možnost Paul zvolí. 

O režii filmu se postaral Adrian Grunberg, který nám v minulosti nadělil akčňáky Moje letní prázdniny (2012) a Rambo: Poslední krev (2019). Scénář zas zpracovali Carlos Cisco a Boise Esquerra.

Dále se ve snímku objeví herci jako Fernanda Urrejola, Héctor Jiménez, Raúl Méndez, Venus Ariel, Jorge A. Jimenez, Omar Patin a Luis del Valle.

Snímek se v kinech objeví 21. 4. 2023.