Paranoia rozhodně není příjemná věc. Obzvlášť v případě, že jste mladá žena, která žije sama ve velkém domě, kolem něhož začne kroužit podivný soused. Přesně o tom bude vyprávět nadcházející thriller jménem Cordelia, na jehož trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na stejnojmennou ženu z Londýna (Antonia Campbell-Hughes), která se jednoho dne seznámí se svým tajemným a divně se chovajícím sousedem Frankem (Johnny Flynn). Cordelii však začne být už od první vteřiny podezřelý. Začne se tak obávat, že její nový soused s ní má jakési nekalé úmysly. Horší na tom všem je také fakt, že přes víkend zůstává v domě sama, protože její sestra odjela kamsi pryč. V mladé ženě tak začíná paranoia narůstat čím dál více.

Za jejím duševním onemocněním totiž stojí jakási tragická událost z minulosti, která jí navždy změnila život. Cordelia se tak od té doby bojí okolního světa, zejména mužů. Zdá se ale, že soused Frank chce získat její přízeň. Cordelia však zjišťuje, že jeho přítomnost povolává zpět vzpomínky na onu tragickou událost, která může za její momentální stav. Mladá žena tak následně svým chováním začne ohrožovat nejenom sebe, ale i ostatní kolem. Co má přesně Frank za lubem? Jedná se opravdu o padoucha s nekalými úmysly? Nebo je to všechno jenom výsledek hrdinčina onemocnění? Ať už je to jakkoliv, jedna věc se Cordelii potvrdí – před strachem se nedá schovat.

O scénář a režii se postaral Adrian Shergold, který je například zodpovědný za filmy jako Vtipná kráva z roku 2017 a Do Dánska z roku 2019. Se scénářem mu pomáhala i Antonia Campbell-Hughes, která ve filmu hraje hlavní roli. Dočkáme se taktéž herců jako Catherine McCormack, Joel FryMichael Gambon.

Oficiální premiéra je stanovená na 20. 5. 2022.