Režisér Andrew Traucki vyloženě miluje točit filmy o hrozivých zvířatech, které si chtějí pochutnat na lidském mase. Však se stačí podívat na celou jeho filmografii. Na konci měsíce nám tak tento filmař nadělí další survival snímek, který ponese název The Reef: Stalked. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Snímek bude volným pokračováním Trauckiho povedeného filmu Útes smrti, jenž vyšel v roce 2010. Hlavní hrdinkou se stane mladá žena jménem Nic (Teressa Liane), která se rozhodne vydat se za tropickým dobrodružstvím, aby se mohla lépe vyrovnat se smrtí své zavražděné sestry. Se svými kamarádkami si tak hodlá užít kanoistiku a potápění v moři. V tom na ně ale číhá něco hrozivé a hladového. 

Všechny ženy na moři totiž začne pronásledovat velký bílý žralok, který si ze všech nešťastnic chce udělat svůj hlavní chod. Hrdinky se patrně vydaly až příliš daleko mimo suchou půdu, dostat se do bezpečí proto nebude vůbec snadné, protože žralok v jejich pronásledování nepřestane. Jejich největší nadějí je doplout na blízký ostrov, kde na ně bude samozřejmě žralok krátký. Jak je ale z traileru patrné, žádný jednoduchý úkol to rozhodně nebude. Následně se ale všechny hrdinky shodnou na tom, že pokud se chtějí hrozby skutečně jednou provždy zbavit, budou muset hrozivého tvora samy zabít. Pokud tak neučiní, žádný šťastný návrat domů je nečeká.

Traucki se postaral jak o režii, tak i o scénář. Kromě výše zmíněného Útesu smrti, který je možná dodnes jeho nejlepším filmem, je také zodpovědný za podobné survival snímky jako Krvavá laguna, The Jungle a Black Water: Abyss. Ve filmu se dále objeví herci jako Ann Truong, Tim Ross, Kate Lister a Saskia Archer.

Oficiální premiéra je stanovená na 29. 7. 2022.