Netflix se nedávno pochlubil oficiálním trailerem na svůj zbrusu nový seriál jménem Lost Ollie, který bude v podstatě takovou jeho vlastní verzí Příběhu hraček. Projekt byl streamovacím gigantem oznámen už v roce 2020, přičemž fanoušci tak dychtivě čekali na první oficiální trailer. A přesně na ten se můžete podívat výše. Příběh bude vyprávět o roztomilé hračce jménem Ollie (Jonathan Groff), který náleží mladému chlapci jménem Billy (Kesler Talbot). Nicméně na rozdíl od Andyho z výše zmíněného Příběhu hraček si Billy moc dobře uvědomuje, že Ollie je hračkou obživlou s vlastní povahou a myšlenkami. Oba dva si tak slíbí, že se nikdy neopustí. Tudíž je divákovi hned jasné, že dojde k nějakému maléru. 

A skutečně. Dalšího dne ve škole Ollieho vezme jeden z místních studentských agresorů, který ho hodí do řeky. Ollie se tak následně ztratí v obrovském a nebezpečném světě lidí. Samozřejmě to ale nehodlá nechat jen tak. A proto se rozhodne, že ke svému nejlepšímu příteli najde cestu zpět. Cesta to ale bude jaksepatří náročná, zároveň se ale dočká pomoci od dalších hraček, které na své velkolepé výpravě potká. Ollieho samozřejmě hledá i sám Billy, ale zdá se, že jeho milovaný hračkový králík je nadobro ztracen. Mladý chlapec ale rozhodně nehodlá nechat svého nejlepšího kamaráda na holičkách. 

Tvůrcem, showrunnerem a hlavním scenáristou se stal Shannon Tindle, celá série navíc vychází podle knížky pro děti jménem Ollie's Odyssey, kterou napsal William Joyce. Režisérem čtyřdílného seriálu se stal Peter Ramsey, který je zároveň jedním z tvůrců velice chváleného animáku Spider-Man: Paralelní světy z roku 2018. Dále si v seriálu zahráli herci jak Jake Johnson, Tim Blake Nelson, Gina Rodriguez, Mary J. Blige, BJ Harrison a Everett Andres.

Oficiální premiéra je stanovená na 24. 8. 2022.