Jak jsme vás před pár dny informovali, v budoucnu se můžeme těšit na celovečerní spin-off Johna Wicka, který ponese název Ballerina. Hlavní role se zde ujme herečka Ana de Armas, která si zahraje profesionální nájemnou vražedkyni, jež prahne po pomstě za svou rodinu. Mnoho českých fanoušků ale jistojistě potěší, že samotné natáčení nedávno odstartovalo v Praze.

A právě v ní se momentálně nachází také Keanu Reeves, který si má údajně Johna Wicka zahrát i v nadcházejícím spin-offu. Takže pokud se zrovna v české metropoli nacházíte, mějte oči na stopkách, třeba slavného představitele Nea potkáte někdy v metru, kde bude ochotně pouštět na své místo jiné cestující, nebylo by to ostatně poprvé! Zatím však není známo, nakolik velkou roli bude Wick v chystaném spin-offu hrát. 

Vyšlo také najevo, že v Ballerině se objeví i Winston, vedoucí hotelu The Continental, který slouží jako neutrální území pro všechny zabijáky. Opět si ho zahraje starý dobrý Ian McShane, který by se měl objevit i v připravovaném čtvrtém díle Johna Wicka. Kdo ví, možná i Ballerina, která se své zabijácké řemeslo naučila na baletní škole, kterou jsme už mohli vidět ve třetím díle, najde u Winstona dočasné útočiště, aby se mohla připravit na vykonání své krvavé pomsty.

Winston se každopádně objeví i v seriálovém spin-offu The Continental, ovšem zde se dočkáme jeho mladší verze z roku 1975, kterou si tentokrát zahraje Colin Woodell. Seriál by měl v budoucnu premiérovat na Amazonu. 

O režii Balleriny se stará Len Wiseman, tvůrce upírské filmové série Underworld, čtvrtého dílu Smrtonosné pasti a remaku Total Recallu z roku 2012.

O scénář se postaral jak Shay Hatten, který se podílel na tvorbě třetího a čtvrtého dílu Johna Wicka, tak i herečka a oscarová scenáristka Emerald Fennell, jež minulý rok představila snímek Nadějná mladá žena.

Spin-off však zatím nemá stanovené datum premiéry.