Jelikož zde máme podzim a začátek října, hororová sezóna nám tak pomalu začíná. Její součástí bude i indie snímek jménem Don't Look at the Demon, podle jehož názvu už asi může člověk vytušit, co na něho čeká. Na oficiální a opravdu pořádně uřvaný trailer se můžete podívat výše.

Jednou z hlavních postav se stane mladá žena jménem Jules (Fiona Dourif), která se mysticismem a nadpřirozenými jevy zabývá už nějaký ten pátek. Zároveň je tak vedoucí amerického televizního týmu paranormálních vyšetřovatelů, jejichž specializací je pátrání po nejrůznějších druzích přízraků a duchů. K tomu využívají různé prostředky, přičemž ve svém oboru rozhodně nejsou žádnými zelenáči. Jednoho dne na ně ale čeká prácička, která se pro mnohé z nich stane jejich vůbec poslední v životě. 

Skupinka vyšetřovatelů se tak vydá do vysočiny Fraser's Hill v Malajsii, v níž se nachází tajemný dům zoufalých manželů, kteří jsou už dlouhou dobu jejich fanoušky. Ti tvrdí, že v domě zažili nevysvětlitelné a hrozivé nepokoje, ze kterých tuhne krev v žilách. Hrdinský tým se tak bude muset ponořit do temného tajemství domu, který skrývá něco, s čím si není radno zahrávat. Následně tak navážou kontakt s jinou dimenzí, což bude mít samozřejmě strašlivé následky.

Celou skupinku tak začnou terorizovat démonické síly, které touží po krvi všech nebožáků v domě. Očekávat tak můžeme plno lekaček a přeskakování z klasického filmového formátu do found footage stylu. 

Za námětem a režií stojí malajský filmař Brando Lee, který má za sebou snímky jako akčňák Gangster Wars a krimi Chow Kit. O scénář se postaral Alfie Palermo. Dále si v hororu zahrají herci jako Jordan Belfi, Ashlyn Boots, Malin Crépin, Harris Dickinson, Jessie Franks a William Miller.

Ve vybraných kinech se snímek objeví již 7. 10. 2022.