Minulý měsíc jsme se dočkali prvního teaseru na již šestý díl legendární filmové série Vřískot, který se tentokrát bude odehrávat v zalidněném New Yorku. Nyní nám studio Paramount konečně představilo plnohodnotný oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Jak už víme z předešlého teaseru, hlavními hrdinkami by se opět měly stát Sam (Melissa Barrera) a Tara (Jenna Ortega), holčiny, které přežily události minulého filmu. Tentokrát to však budou mít těžší, protože New York je setsakramentsky nebezpečené město, tudíž nenadálý útok může přijít opravdu odkudkoliv. Obě dvě hrdinky tak začne zase terorizovat neznámý vrahoun, který bude mít samozřejmě i zde ikonickou Ghostface masku. 

V nejnovějším traileru se dočkáme nejenom sekvence z metra, kterou jsme mohli vidět v předchozím teaseru, ale taktéž menší masakr v obchodu s potravinami, kde za sebou Ghostface zanechá mrtvoly. Vrací se i veteránka celé série Courteney Cox, která opět ztvární postavu Gale Weathers. Ovšem zdá se, že ani ona nebude v bezpeční, protože nový vrahoun si brousí nůž i na ní.

Trailer taktéž dává najevo, že tento Ghostface se bude od těch předešlých v určitém ohledu lišit. Zatím však není známo, co přesně to vlastně znamená. Možná to má ale něco společného s jakousi ,,svatyní,“ v níž se zdají být relikvie ze všech předchozích Vřískot filmů. A samozřejmě je nám představena parta nových nešťastníků, u kterých je jasné, že s mnohými z nich to nedopadne vůbec dobře. 

Do dalšího dílu se vrátí ještě další známé tváře z předešlých dílů, jmenovitě třeba Hayden Panettiere jako Kirby Reed, která přežila události z Vřískotu 4.

Dále si v šestce zahrají Samara Weaving, Liana Liberato, Jack Champion, Henry Czerny, Tony Revolori, Josh Segarra, Devyn Nekoda a Dermot Mulroney.

Oficiální premiéra je stanovená na 9. 3. 2023.