Nového MCU filmu Spider-Man: Bez domova se dočkáme už za pouhý měsíc. A vy se konečně můžete podívat na druhý trailer, který je od svého předchůdce zcela bezpochyby mnohem nadupanější. Uvidíme v něm totiž hned pět slavných záporáků, kteří se objevili ve verzích s Tobey Maguirem a Andrew Garfieldem. Jmenovitě to bude Doctor Octopus, Green Goblin, Electro, Sandman a Lizard. A zdá se, že proti všem těmhle lotrům bude muset Peter změřit síly najednou. V traileru se tak dočkáme více interakcí s chobotnicovým doktorem, plus i dobrého náhledu na Green Goblina a jeho ikonický oblek. A pokud někdo zadržel slzu nostalgie, tak rozhodně nebyl samotný. Zdá se také, že Electro se dočkal jakéhosi „žlutého“ upgradu, ale rozhodně to vypadá cool. 

Teď ale k té zásadní otázce: Objeví se teda v nadcházejícím filmu i předchozí dva představitelé Spider-Mana? I přestože už uniklo ven mnoho údajných důkazů o tom, že Maguire a Garfield (ten herec, ne ten kocour) by se ve třetím díle měli objevit, nebyla po nich v traileru žádná známka. Ale jedno vodítko by tu být mohlo. V jisté části traileru Doctor Octopus řekne: ,,Ty nejsi Peter Parker.“ Jistě, ta věta samotná samozřejmě přítomnost Maguirea nedokazuje, ale i přesto by to mohla být indikace toho, že se starých verzí Spider-Mana nakonec dočkáme. Navíc je v traileru jedna dramatická scéna, která velice připomíná jistou tragickou sekvenci z filmu Amazing Spider-Man 2. Sekvence, ve které umře Gwen. Je možné, že by se Andrew Garfield na poslední chvíli objevil a Mary Jane zachránil, aby odčinil svou „vinu“? 

Na všechny tyto otázka nám každopádně odpoví samotný film, kterého se dočkáme přesně za měsíc. Tedy 17. 12. 2021. Režisér Jon Watts navíc přirovnal třetí díl k Avengers: Endgame, takže nás čeká opravdu epická podívaná. Zvládne to všechno Spidey sám? Vždyť to bude pět proti jednomu. To se necháme překvapit.