Příští měsíc k nám konečně dorazí očekávaný seriál o Wednesday, milované depresivní dívence z rodiny Addamsových, kterou tentokrát ztvární Jenna Ortega. Netflix se tak nedávno pochlubil s novým plnohodnotným trailerem, na který se můžete podívat výše.

Ten nám ukáže jak další interakce titulní hrdinky s ostatními postavami, tak i sekvence z Akademie Nevermore, kde se bude převážná část příběhu odehrávat. Ze všech podstatných členů slavné rodinky jsme tak viděli už Gomeze (Luis Guzmán), Morticii (Catherine Zeta-Jones), Pugsleyho (Isaac Ordonez) a Věc, ale jeden důležitý člen chyběl. A tím byl samozřejmě plešatý strýc Fester, který se nám v nejnovější upoutávce konečně ukázal v celé své kráse. V seriálu ho tentokrát ztvární komediální herec Fred Armisen.

A to není všechno… všimli jste si, kdo se objevil na úplném konci traileru? 

V poslední scéně se nám představí postava Marilyn Thornhill, kterou si nezahraje nikdo jiný než Christina Ricci. A jak mnozí vědí, ta Wednesday bravurně ztvárnila obou dvou filmech Addamsovy rodiny od Barryho Sonnenfelda z 90. let. Fanouškům filmu to tak určitě muselo vykouzlit úsměv na tváří. Její přesnou úlohu v seriálu zatím neznáme, ale údajně se má jednat o jednu primárních postav.

Jak již bylo řečeno, většina příběhu by se měla odehrávat na Akademii Nevermore, kam Wednesday poslali její rodiče. Naše hrdinka v sobě následně začne objevovat mocné nadpřirozené schopnosti, které se musí naučit ovládat, aby mohla zhatit plány jakési monstrózní síle, jež v místním městečku vraždí lidi. Zároveň také bude muset rozlousknout podivnou záhadu, do které se před 25 lety zapletli oba její rodiče. Do toho všeho se ještě musí potýkat s komplikovanými studentskými vztahy, kterým sama příliš dobře nerozumí.

Za celým seriálem stojí Alfred Gough a Miles Millar, ovšem z velké části se na výrobě podílel i legendární Tim Burton, který si údajně výše zmíněnou Jennu Ortegu nemůže vynachválit. Tak doufejme, že to bude podívaná se vším všudy!

Oficiální premiéra je stanovená na 23. 11. 2022.