Podzim se nám velice pomalými kroky blíží. A přesně tehdy se dočkáme zbrusu nové seriálové adaptace slavného románu z roku 1976 od Anne Rice, který nese název Interview s upírem. AMC se proto pochlubilo krátkým trailerem, na který se můžete podívat výše. V upoutávce se tak dočkáme novináře Daniela Molloye (Eric Bogosian), který se zrovna chystá udělat interview s Louisem de Pointe du Lacem (Jacob Anderson), upírem, který je ve své nemrtvé podobě už nějaký ten pátek. Na jaře se stanice AMC pochlubila nejenom krátkou first look upoutávkou, ale i několika fotkami, tudíž mnozí předpokládali, že tvůrci konečně odhalí jak oficiální datum premiéry, tak i plnohodnotný trailer. Nic z toho se však zatím ještě nestalo, tudíž se zdá, že plantážníci z AMC nás chtějí co nejdéle napínat. 

Celý seriál je založen na stejnojmenné předloze Anne Rice z roku 1976, přičemž se jedná o první díl knižní série The Vampire Chronicles. Interview s upírem sleduje lorda z konce 18. století jménem Louis, který dychtivému životopisci vypráví svůj příběh o vztahu se svým upírským tvůrcem Lestatem. Toho si v seriálu zahraje Sam Reid. Nadcházející AMC série ostatně není první adaptací slavného románu, ve skutečnosti byla kniha v roce 1994 povedeně převedena do celovečerního filmu, jenž byl kritiky skvěle přijatý. Ve známé filmové adaptaci od Neila Jordana hráli například Tom Cruise, Brad Pitt, Kirsten Dunst, Antonio Banderas a Christian Slater.

V nadcházejícím seriálu se dočkáme také Bailey Bass, která ztvární mladičkou Claudii, třetí nejdůležitější postavu příběhu. Tvůrci celého seriálu jsou Rolin Jones a Mark Johnson, přičemž právě Johnson uvedl, že seriál by měl zachovat kouzlo původní knižní předlohy, plus i zaujmout moderní publikum.

Seriál k nám dorazí někdy na podzim, stále však nevíme přesné datum premiéry. Že by někdy kolem Halloweenu?