Jeden z nejočekávanějších seriálu Netflixu z letošního roku je zcela bezpochyby Wednesday, který se nedávno pochlubil nejenom oficiálním trailerem, ale i klipem z Akademie Nevermore. A v rámci akce Tudum nám tak streamovací platforma nadělila klip další. Jak jistě víte, Wednesday se zaměří na stejnojmennou členku legendární Addamsovy rodiny, kterou zde ztvární Jenna Ortega.

Ve zbrusu novém klipu, jenž si můžete pustit výše, má Wednesday konečně interakci se starou dobrou uťatou rukou, které členové milované depresivní rodiny jednoduše říkají Věc (Thing). Zdá se, že v klipu se už Wednesday stala studentkou na Akademii Nevermore, ovšem příliš nadšená z toho věru není. 

Věc navíc byla do školy vyslána Morticií (Catherine Zeta-Jones) a Gomezem (Luis Guzmán), aby jejich dceru špehovala, ovšem Wednesday je mazaná. A následně se tak rozhodne Věc využít ke svým vlastním plánům.

Do zmíněné Akademie byla hlavní hrdinka rodiči poslána poté, co ji vyhodili z další „normální“ školy. Ovšem Neveromore je tajemným místem pro vyvrhele a podivíny, kde se vyučují pěkně bizarní věci, jež přičichávají k nadpřirozenu. Navíc je to místo, kde se Morticia a Gomez seznámili, proto doufají, že si tam Wednesday najde přátele. Školu ale začne ohrožovat jakási zlá a hrozivá entita, které se bude muset mladá členka Addamsovy rodiny postavit. 

Za seriálem stojí Alfred Gough a Miles Millar, přičemž velkou ruku v tvorbě celého seriálu měl také legendární Tim Burton.

Oficiální premiéra je stanovená na 23. 11. 2022.