Už příští měsíc se dočkáme dalšího filmu slavného australského režiséra Baze Luhrmanna, tvůrce populárních snímků jako Moulin Rouge a Velký Gatsby. Tentokrát si talentovaný filmař posvítí na Elvise Presleyho, slavného krále Rock ´n´ Rollu, který byl jednou z největších pěveckých hvězd padesátých a šedesátých let. Slavnou legendu v nadcházejícím snímku ztvární Austin Butler. Nutno ale dodat, že filmový příběh bude převyprávěn z pohledu Elvisova manažera Toma Parkera, kterého ztvárnil Tom Hanks. Údajně by ve filmu měl sehrávat jak úlohu vyprávěče, tak i určitého padoucha. Na film byl navíc zveřejněn oficiální klip, na který se můžete podívat výše.

V klipu se dočkáme Elvisova vystoupení, ke kterému došlo v počátcích jeho kariéry v roce 1954 v show jménem Louisiana Hayride. Scéna je založena na skutečném raném vystoupení Elvise, které pomohlo nastartovat jeho kariéru, i když klip si s událostmi ještě trochu více dramaticky pohrál. Zatímco ženám se vyloženě podlamovaly kolena, mnoho chlapíků to ale zanechalo chladnými. Zato Tom Parker hned na to poznal, že Elvis „je jeho osudem“. Z klipu je každopádně zřetelný onen ikonický Luhrmannův styl, který lze najít nejenom v jeho výše zmíněných filmech, ale i v jeho neobvyklém podání příběhu o Romeovi a Julii. Budeme tak sledovat nejenom Elvisovy náročné zpěvácké začátky, ale taktéž i vyvíjení jeho komplikovaného vztahu s Parkerem, který se rozvíjel po celých 20 let.

Scénář Luhrmann zpracoval spolu se svým dlouholetým spolupracovníkem Craigem Pearcem, pomáhala jim i britská scénáristka Kelly Marcel. Ve filmu se dále představí herci jako David Wenham, Olivia DeJonge, Dacre Montgomery Luke Bracey.

Oficiální premiéra je stanovená na 23. 6. 2022.