Jenom pár dní před premiérou dlouho očekávané druhé řady Zaklínače, která k nám dorazí již tento pátek, vydal Netflix zcela nový klip. V něm se dočkáme sekvence, ve které Ciri (Freya Allan) konečně započne svůj zaklínačský trénink na zaklínačském hradišti Kaer Morhen, aby se z ní mohla v budoucnu stát ona badass bojovnice, co známe z pozdějších knižních dílů původních předloh a třetí herní adaptace. V klipu bude muset překonat jakousi kyvadlovou překážku, která jí však dá pěkně zabrat. Mezitím ji sledují dva známí zaklínači, kterými jsou Lambert a Coen. A jak se zdá, i v seriálu bude mít Lambert prořízlou pusu, kvůli které ho všichni zbožňujeme. 

Vyobrazení tvrdého tréninku Ciri je však pro celkový příběh extrémně důležité. I přestože je Ciri dítětem Starší krve, tudíž mnohé působivé schopnosti začne používat přirozeně, tréninkové sekvence jsou nutné k tomu, aby mladá princezna v pozdějších fázích nepůsobila jako Mary Sue. Tedy jako postava, která neprojevuje sebemenší známky slabosti, přičemž veškerého úspěchu se dočkává nezaslouženě a nepřirozeně. Pár dní před premiérou už taktéž vyšly zcela první recenze na druhou sérii, které jsou převážně pozitivní. Netflix je však samozřejmě zvědavý na reakce diváků, na kterých stojí budoucnost celého seriálu. Henry Cavill, představitel Geralta z Rivie, mimo jiné prohlásil, že druhá řada bude hlouběji prozkoumávat Geraltův charakter, přičemž se i můžeme těšit na zajímavé interakce mezi ním a Ciri. 

Druhá série do svých řad uvítá i celou řadu nováčků, jmenovitě se bude jednat o herce jako Kim Bodnia, Mecia Simson, Paul Bullion, Adjoa Andoh, Yasen Atour a Basil Eidenbernz. Čekají nás tak další sekvence na Kaer Morhen, scény s Yennefer a jejími čarodějnými společnicemi, souboje s hrozivými netvory a opět další politické pletichaření. Druhá řada k nám dorazí za pár dní, přesněji v pátek 17. 12. 2021