Slavný čínský režisér John Woo proslul především za své parádní a řádně nadupané hongkongské akčňáky jako Killer a Hard Boiled, ve kterých ztvárnil hlavní role sympatický Chow Yun-Fat. Jeho talent pro filmovou akci byl natolik velký, že si ho všiml i západní svět. Woo tak následně zrežíroval slavné hollywoodské akční snímky jako Tváří v tvář, Mission: Impossible 2 a Kód Navajo. Nicméně jeho posledním filmem, který vznikal pod dohledem Hollywoodu, byla Výplata z roku 2003. Následně se však režisér vrátil do své rodné Číny, kde například natočil historické snímky jako Čch´ pi a Krvavé pobřeží. Nedávno ale započalo natáčení režisérova zbrusu nového filmu jménem Silent Night, který opět vzniká v rámci americké produkce. Woo se tak po téměř dvaceti letech vrací do Hollywoodu s dalším akčním thrillerem. 

Příběh by se měl zaměřit na může jménem Godlock, kterého si zahraje Joel Kinnaman. Ten se rozhodne vydat se na cestu nemilosrdné pomsty poté, co jeho syn zahyne v přestřelce mezi místními gangy na Štědrý večer. V cestě mu ale bude také stát schopný detektiv Dennis Vassel, kterého ztvární muzikant Scott Mescudi. Akční film ale bude v jedné věci unikátní. Údajně má být kompletně bez jakýchkoliv dialogů. I přestože se má jednat o celovečerní podívanou, padnout by v něm nemělo jediné slovo. Tudíž už jen kvůli tomuto faktu snímek rozhodně stojí za to sledovat, nemluvě o tom, že na něm dělá jeden z nejlepších režisérů akčních filmů všech dob. 

O scénář se postaral Robert Lynn. Ve snímku také uvidíme herce jako Harold Torres a Catalina Sandino Moreno. Na výrobě filmu taktéž pracuje studio Thunder Road Films, které je také zodpovědné za filmovou sérii o Johnu Wickovi. Produkce momentálně probíhá v Mexico City, oficiální datum premiéry však zatím neznáme.