Přednedávnem dalo Apple TV+ zelenou nadcházejícímu seriálu v žánru psychologického thrilleru (s dávkou mystérie), který ponese název Constellation. Příběh by se měl zaměřit na ženu jménem Jo, která se vrací na Zemi po jakési katastrofě, jež se odehrála ve vesmíru. Když je však doma na své rodné planetě, brzy si uvědomí, že je něco v nepořádku. Jo zjistí, že důležité části z jejího předchozího života jsou zcela ztraceny. A pokud je bude chtít získat zpět, musí zabřednout do tajů cestování vesmírem. Přesnou zápletku zatím neznáme, ale údajně máme počítat s tím, že seriál prozkoumá ta nejtemnější zákoutí lidské mysli. 

V hlavních rolích uvidíme Noomi Rapace a Jonathana Bankse. Rapace patří mezi nejslavnější švédské herečky současnosti, která svět ohromila za své ztvárnění Lisbeth Salander ve filmové trilogii, jež adaptuje knižní sérii Milénium. Taktéž se ale objevila v hollywoodských filmech jako Prometheus, Sherlock Holmes: Hra stínů a 7 životů. Jonathan Banks se zas proslavil za své ztvárnění zabijáka Mikea z legendárního seriálu Breaking Bad.

O scénář a režii se má postarat Peter Harness, který se specializuje především na seriálovou tvorbu. Podílel se tak na tvorbě scénářů k sériím jako Wallander, Doctor Who a Válka světů. První dva díly by však měla zrežírovat Michelle MacLaren, která zanechala svůj režisérský otisk na seriálech jako Hra o trůny, The Walking Dead, Akta X a Breaking Bad.

Zatím však není přesně známo, kdy se připravovaného seriálu dočkáme.