Chybí vám Sherlock a Watson? Bez obav, máme pro vás slibně vyhlížející náhradu. Ta bude v podobě krimi komedie jménem See How They Run, na jejíž trailer se můžete podívat výše. V hlavních rolích se představí Sam Rockwell jako detektiv Stoppard a Saoirse Ronan jako strážnice Stalker. Oba dva tak budou mít za úkol vyšetřit vraždu, ke které došlo v londýnském divadle v padesátých letech. Zoufalý hollywoodský producent se pustil do zfilmování populární divadelní hry, ale vražda jednoho z herců následně povede k zapeklitému vyšetřování. Oba výše zmínění hrdinové tak musí vyslechnout svědky a poohlížet se po důkazech. Brzy ale zjistí, že kvůli tomu se i oni sami mohou dostat do nebezpečí. 

Oba vyšetřovatelé tak musí postupně zjišťovat, co všechno přesně zavražděný herec (Adrian Brody) před svou smrtí dělal. A s kým vším přišel do styku. Jak je ale z traileru vidno, u jedné vraždy se nezůstane. Následně na to se k herci přidají ještě dvě další mrtvoly. A kdo ví, možná jich ve výsledku bude ještě víc. Detektiv Soppard už však několik zapeklitých případů vyřešil, bude však stačit i na tento? Strážnice Stalker je sice rozhodně odhodlaná vraha vystopovat, ale zároveň je poměrně dost zbrklá a roztržitá, což bude patrně pro film zdrojem nejrůznějších humorných momentů. Podaří se nakonec této dvojici tajemného sériového vraha vystopovat, aby mohlo být spravedlnosti učiněno zadost?

O režii se postaral britský filmař Tom George, který například zrežíroval povedený pseudodokument This Country z roku 2017. Scénář si vzal na starost Mark Chappell, který se podílel na tvorbě seriálu Zápisky mladého doktora. Dále se ve filmu objeví herci jako Ruth Wilson, Shirley Henderson, David Oyelowo, Jacob Fortune-Lloyd, Harris Dickinson, Sian Clifford a Reece Shearsmith.

Oficiální premiéra je stanovená na září/september 2022.