Černý pátek je den, kdy se k vám do krámu řítí jeden zákazník za druhým. Váš podnik totiž nabízí celou řadu akčních nabídek a skvělých slev, které si zkrátka nikdo nemůže nechat ujít. Ovšem občas může tento populární slevový den připomínat naprosté šílenství, během kterého se zákazníci chovají naprosto nenasytně. A přesně o tom bude i nadcházející hororová komedie Black Friday, která se bude odehrávat právě na Černý pátek. Ovšem problém je v tom, že návštěvníci místního obchodu se budou skládat převážně z masožravých potvor, proti kterým se bude muset vyděšený personál postavit. 

Podle traileru se zdá, že naši hrdinové se budou muset potýkat s armádou zombie. Ty však tentokrát nevzniknou lidskou chybou, na masožravé zrůdy návštěvníky supermarketu totiž přemění jakýsi mimozemský parazit, který se na Zem dostane ze spadlého asteroidu. A rázem začne v obchodě hotové peklo. Ovšem téměř doslovné, nikoliv slevové. Přeživší personál, který povede jejich manažer Jonathan (Bruce Campbell), se tak musí pokusit nejen v obchodě přežít, ale zároveň najít způsob, kterým by mimozemské zombie mohli zastavit. Hrdinové ale netuší, že mimozemští padouši začnou něco stavět. A pokud budou chtít hlavní postavy zachránit celý svět, budou muset onu tajemnou výstavbu co nejrychleji zastavit. 

Přítomnost Bruce Campbella, který je především známý z klasické hororové série Evil Dead, rozhodně dodává filmu na atraktivitě. Ovšem stále to není pořádná záruka toho, že se bude jednat o kvalitní podívanou. O režii se postaral Casey Tebo, přičemž scénář si zas vzal na starost Andy Greskoviak, pro kterého to bude jeho celovečerní debut. Po boku Campbella se také objeví Ivana Baquero, Ryan Lee, Stephen Peck a Michael Jai White. V kinech se filmu dočkáme 19. 11. 2021.